Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka čerpadla

Od: mira* odpovědí: 10 změna:

Na r thalii 1.4 16v se mi rozsvitila oranžova kontrolka čerpadla pry to neni nebezpečne stači jen vymazat.Radi někdo něco jineho

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejlevnější oprava rozsvícené kontrolky je přelepení černou páskou...

Ostatní si raději zajedou do servisu, když tomu nerozumí... protože nechtějí zůstat viset na kruhovém objezdu nebo na dálnici.

mira*
hodnocení

Diky automechanik mi poradil dobrou diagnozu u kolegy a to budem řešit pokud neblika mohla se řidici jednodka jen překlepnout

hujer123*
hodnocení

0x

Mě by zajímalo, co je to za kontrolku ta "kontrolka čerpadla".

skoro bych tipnul, že to bude tahle kontrolka motoru nebo spíše emisního systému

Kontrolka čerpadla

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Kontrolka čerpadla? A kterého?Auta mají minimálně dvě čerpadla,jedno na palivo a druhé na chlazení. Kontrolky na tyto čerpadla jsou zbytečné,protože ,když Ti odejde čerpadlo palivové,tak nepojedeš a když to bude čerpadlo chlazení,tak uvaříš motor.Takže radím,zjisti si,co za kontrolka svítí a navštiv servis.

ediee

ta kontrolka je nebezpečná může za jízdy vystřelit tak bacha

mira*
hodnocení

Tato kontrolka svitila pro chybny snimač tachometru

jirkamatapat*

Ještě že jsme se domluvili...snímač tachometru,no možná že to Tvoje auto má.

hujer123*

Počítám, že to by ti spíš neukazoval tachometr a svítila kontrolka ABS, než porucha elektroniky motoru. Ale možná to fakticky bylo jen to čerpadlo.*frajer*

mira*
hodnocení

On ten tachoš opravdu nekdy spadne už je to v řešeni čekam na volny termin v servisu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]