Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platí se Eko daň při zděněném automobilu?

Od: honza79* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Mám dotaz. Zdědil jsem automobil a tím jsem nemusel platit eko daň, ale chci ho prodat dále a nevím zda kupující bude platit.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicko*
hodnocení

2x

Ano, bude.

sos*
hodnocení

0x

pokud někdo z držitelů nebyl invalida, bude. Ale určitě se nějaký invalida najde, který to za půlku přepiše na jeden den na sebe.

Sos nemáte pravdu-další první převod po osvobozeném převodu /dědictví či ZTP nebo ZTP-P/ je poté zpopletněn,takže to nic neřeší!

doplněno 14.03.15 16:28:

Protože v TP nic není=nebylo placeno.Vy jako přímý dědic neplatíte,platí případný kupující.Pkd bude tento ZTP= neplatí,ale pkd by šlo dál,tak další bude platit.První převod po osvobozeném je zpoplatněn!

danys*

sos:To jste pár let za opicema! Takhle to nějaký pátek už nefunguje!*ee*

Pokud eko poplatek nebyl vybrán a nejedná se dědictví nebo převod na ztp (i když v předešlých přihlášeních to na tyto osoby bylo), pak se poplatek platí!

honza79*
hodnocení

Děkuji vám. Automobil byl dovážen ze zahraničí a děda byl 2. majitel ja jsem 3. a nemůžu v technckým průkazu najít zda byl poplatek zaplacen či ne.

Platí se Eko daň při zděněném automobilu?
Platí se Eko daň při zděněném automobilu? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]