Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastavarna aut

Od: pavelgalas odpovědí: 6 změna:

Zastavil jsem auto z důvodů půjčky,kterou jsem z nedostatku finančních prostřediků přestal hradit,auto mi bylo odvezeno a já bych chtěl vědět jestli mohu auto odhlásit ,protože ho nemůžu vyplatit.Za odpověď děkuji Pavel.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

2x
Zavolej do zqstavarny a zeptej se jich. Ale k odhlaseni bude muset dojit, jinak je auto neprodejne. Mimochodem, u koho jsi to zastavil.
pavelgalas
hodnocení

FSG Servisni II.s.r.o.Prokopova572|14 130 00Praha 3

paw*
Tyjo. To cucim, co vse lze zastavit a jak snadno. Ted se neposmivam Vasi situaci, ale podivuji se nad moznostmi podnikani. Jeste bych se zeptal, kolik maji urok, reso onen poplatek za uschovu auta.
Ale jak rikam, zavolejte jim a poptejte se, co s autem, kdyz jeje nelzeb vyplatit. Melo by to byt tez ve smlouve, aspon ramcove napsane.
pavelgalas
hodnocení

jedná se o syna,který si půjčil od nich 40.000,-Kč a auto mu nechali za poplatek 6.200,-Kč měsíčně od července2014 a nyní neměl únor a březen 2015 zaplaceno,auto mu dnes odvezli a požadují doé středy zaplatit 18.000,-Kč jinak,že budou vymahat splátky soudně.P.

mirekpohy

Já měl auto u autozastavárna Dozastavy.cz a opozdil jsem se s platbou cca o 14 dní a nic navíc za to po mě nechtěli. Tam nemaj penále ani nesmyslný pokuty a jsou slušný. Co se týče toho převodu, tak to by jsi si měl fakt ohlídat a nebo se domluvit, ať to oni rychle převedou, aby ti nechodily pokuty atd.

bnf

*zed* mirekpohy - fakt dost dobrý dát tuto Vaši konkrétní odpověď na dva roky starou otázku *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]