Nejste přihlášen/a.
Zastavil jsem auto z důvodů půjčky,kterou jsem z nedostatku finančních prostřediků přestal hradit,auto mi bylo odvezeno a já bych chtěl vědět jestli mohu auto odhlásit ,protože ho nemůžu vyplatit.Za odpověď děkuji Pavel.
jedná se o syna,který si půjčil od nich 40.000,-Kč a auto mu nechali za poplatek 6.200,-Kč měsíčně od července2014 a nyní neměl únor a březen 2015 zaplaceno,auto mu dnes odvezli a požadují doé středy zaplatit 18.000,-Kč jinak,že budou vymahat splátky soudně.P.
Já měl auto u autozastavárna Dozastavy.cz a opozdil jsem se s platbou cca o 14 dní a nic navíc za to po mě nechtěli. Tam nemaj penále ani nesmyslný pokuty a jsou slušný. Co se týče toho převodu, tak to by jsi si měl fakt ohlídat a nebo se domluvit, ať to oni rychle převedou, aby ti nechodily pokuty atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.