Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer!
Mám trošku prasácky spravený nárazník, ale jinak to bohužel nešlo Za 14 dní jedu na STK, myslíte, že projdu? Nebo nějaké nápady jak to zakamuflovat aby mi neřekly že to je ostrá hrana kdesi cosi? Děkuji!
také bych to překytoval epoxidovám tmelem a přebrousil. Já takhle vyrobil podstatný kus chybějícího zrcádka a TP byla OK . Konkrétně používám Poly tmel Rapid - půlkylová krabička 100-150 Kč, podle firmy.
neprojdete - velmi nebezpečná oprava - ty vruty by vám mohli také na místě narvat někam jinam za obecné ohrožení...
doplněno 13.03.15 18:10:dobrá zkušenost
- ale záleží i na vzhledu zespodu - na STK poleze technik pod auto...
to se jim líbyt nebude sežen si perlinku 2 pixly kitu toho jemnýho a vše schovej pak to stříkni body ve sprey a bude to v pohodě
práce na jedno dopoledne
Filipe-spíše neprojdeš!Osobně bych ty vruty co čumí ven vyměnil nebo víc zapustil,přetáhnul tmelem a lehce po přebroušení stříkl barvou,nebo použil na kamufláž (nvn jak se jmenuje)lepicí pásku z pěny (dávají sádrošáci pod SDK stěnu-lepí se na profil co jde třeba na podlahu jako základní na rastr.Jinak-minule jsem neorošel s orasklým nárazníkem-prasklina dole pod mlhovkou -zezadu podložené plechem a přenýtované (prasklina cca20cm!)-přelízl jsem tmelem aby nebyli vidět nýty a prasklina a pak trochu šmirglem a stříkl sprejem daného odstínu (KPKCR).
Ahoj, na technickou se ani nesnaž to zkoušet s tím jak to máš teď, asi nejlepšía nejjednodušší by bylo, pokud do toho nechceš vrážet moc peněz, tak se poptat někde na vrakáči, po nějakém solidním nárazníku, který je v jednom kuse, nebo pak jak ti radí tady všichni přetmel a a přestříkej, tím taky nic nezkazíš
Souhlas - z vrakáče slušný nárazník za cca 1000,-Kč a práce za půl hodiny. Při tmelení, stříkání,... materiál cca 300,-, práce na den a pořád nejistota...zevnitř nárazníku to musí být děs a hrůza
spíš ten litr - za 500 je tento sbazar.cz/...
ale je možné sehnat i náhradu - autodily-ford.cz/...
Tak dekuji za odpovedi, nakonec jsem nasel na bazosi chlapika kousek od Brna, stribrny naraznik, sice poskrabany ale jen za 300 + 550 spreje z hornbachu, takze jak bude teplo a cas tak to splichnu a predelam.
Dekuji vsem!
Myslim že u tohoto auta je uplně jedno že ma takový nárazník to mě netvrdte že mondeo 94 muže legálně projít
Nejde o věk auta, jde o ostré hrany na nárazníku. S takovým nárazníkem by neprošlo ani auto rok staré.
magdon: to já vím že tady jde samozdřejmě o stav nárázníku, že s tímhle neprojde, proto jsem mu radil ať si sežene třeba z vrakáče nějaký použitelný ale reagoval jsem na příspěvek od ediee, který nevěří, že takto stará auta mohou legálně projít technickou
Je to rok 98, nove brzdy, motor slape pekne, 4x do italie a zpet bez problemu, krom toho narazniku zadne dalsi vetsi oderky, nevim co jineho by ji mohlo vadit.. Zkuste nekdy sledovat co jezdi kolem vas, takove chrchly rezave, obzvlaste auta co mivaji lide na praci, kdyz takove mohou jezdit, tak ja urcite
Ahoj, taky nechápu proč by neměl projít, jestli je to auto jinak v pořádku, na stáří nezáleží, taky máme doma felicii z roku 97 a není problém, když se člověk u těch starých aut stará hlavně o kastli a motor je v cajku, tak klidně může vydržet dalších 20 let, hlavně sem tam nechat stříknou dutiny, podvozek a i v zimě to auto sem tam umýt od té soli a pak, když s tím přijedem někde ke známým, tak mají všich akorát vyvalené oči a nechápají jaktože ta felicie není vůbec prohnilá a oni mají takový rezavý vrak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.