Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo mohl na základě vlastní zkušenosti doporučit letní pneumatiky 195/60 R15.
Chci si koupit pneumatiku s dobrou výdrží. Roční nájezd mám tak 16 tis. km.
Díky za tipy
doplněno 13.03.15 14:35:Pokud máte vlastní zkušenost spočtem km, prosím uveďte je.
1. Goodyear Efficient Grip Performance
2. Hankook Kinergy Eco K425
3. Dunlop Sport bluResponse
4. Pirelli Cinturato P1 Verde
5. Fulda EcoControl HP
Cena 13 až 16 stovek.
doplněno 13.03.15 14:33:Informace nemá odkaz. Jsou to výsledky dlouhodobých testů (2014-2015), které pravidelně sleduji a řídím se jimi.
doplněno 13.03.15 17:14:Testy pneumatik prováděné přímo prodejci nemají vůbec žádnou hodnotu! Byli by hlupáci, kdyby své zboží označili za méně kvalitní...
strejdo ,kde jste to našel , chybí odkaz?
Tazatel se ptá na vlastní zkušenost ,
v poslední době kupuji bud Barum Bravuris 2 , nebo Continental Premium 5 , zatím jsem s nimi nikam neuklouzl .
doplněno 13.03.15 14:51:Km? ---- 2 - 3 sezony cca 50 000 km? Každý má jiný styl , každý jezdí jinak zatížený , takže tady aspon trošku porovnání - ten valivý odpor bych nebral moc vážně - někdo má těžkou nohu , jde spíš o vlastnosti na mokru .
V autě nešetřím na pneu a na kvalitní naftě... - tady máte 2 ks ve výprodeji pneucentrumbilina.cz/...
jinak jsem jezdil na dvojkách cca 35tis km a stále mají vzorek - co do vlastností zatím nejlepší pneu
Podle rozměrů to vypadá na Octávku, že? Tu mám jakožto služebák a nájezdy tak 8 tis měsíčně, takže několikery gumy jsem už sjezdil. Dá se říct, že asi nejhoší byly Continental EcoContact - naprosto v duchu hesla ,,jak je něco eko, bio, nebo euro, tak to stojí za h...o. Ty gumy sice vydržely dlouho, ale za mokra to bylo o strach jezdit.
Nejlepší zkušenost mám s Bridgestone - nejsou bůhví jak drahé, ale perfektně drží stopu - a výdrž taky velmi slušná. I když - já osobně preferuji když auto jede tam, kam chci já, na výdrži záleží o dost méně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.