Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o rady. Dnes jsem přijel na parkoviště, za hodinu jsem se vrátil do auta a auto už nestartovalo.. Budíky svítí, rádio hraje, ale když sepnu klíček nic se nestalo (kontrolky svítí pořád stejně silně, není to jako když je vybitá baterka). Zkoušel jsem to startovat i přes kabely a nic...
Po sepnutí klíčku se ozve lehké hučení do té doby, než klíček pustím. Obrysová světla se při otočení klíčku ztlumí...
Máte prosím tipy jak postupovat při analýze problému?
začneš kontrolou veškerých pojistek hlavně těch na baterii pak se bude měřit napětí na baterii a to i při startu jestli nepadá pod osum voltů -baterie k.o.
pak okouknout svorky a kontakty baterie a šel bych po spínací skřínce vycvakl konektor našel drát co vede na cívku a pustil do něj 12V pokud startér otočí spínačka v háji pokud ne měřit u cívky jestli je tam v tom konektoru napětí pokud ano problém se startérem pokud ne problém s kabeláží vedoucí k cívce
presne totez pred silvestrem auto je nove skoda aktive 1,2 63 kw a 11.500.-km Po otevreni kaPoty pan s asistencni sluzby
nasel chlupy od kuny na baterii Ta ukazovala ze je OK tak auto slo do dilny- bez uspechu a pokracovalo do autorizovaneho servisu skodovky Tam rovnez nenasli NIC tri dny ! a co to bylo? za starterem je krouzek, ktery se polamal ! A TUDIZ
NESLO AUTO NASTARTOVAT a v tom miste nemohla prijit kuna ani jine zvire Oprava stala 4 tisice extra + odtah + vymena oleje a servisni prohlidka celkem 11.000kc ,a bylo by nejlepsi primo dat auto do aut. servisu - mnoho diskuzi
pomohlo, pro jistotu jsme zakoupili spray proti kunam za 129 kc a natreme kola preventivne i kabliky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.