Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silentblok motoru?

Od: punker* odpovědí: 2 změna:
Zdravím. Můj focus 1.8 tddi je za studena dost hlučný,hlavně při rozjezdu,jak je zahřátej,tak už je to lepší,prý mám asi špatnej silent blok motoru,ale kdyby byl špatnej,tak by byl od oleje,nebo nemusí? Taky mi něco hučí z pravé strany auta vepředu když jedu do pravotočivé zatáčky,ale technickou sem udělal a na nic nepřišli,tak mě napadlo jestli to nemůže dělat silentblok motoru,jak se motor v zatáčce odlehčí,tak to hučí? Dělá to i když přejíždím nějaký houpáky atd.
doplněno 20.03.15 19:29: Vyřešeno, nakonec to byl opravdu špatný hlavní silentblok motoru... I za to hučení do pravotočivé zatáčky mohl silentblok motoru :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Silenblok by neměl být od oleje-jednoduše řečeno je to věc ktetá drží motor,prevodovku... v kastli.Pokud hučí něco při pravotočivé zatáčce tak je to ložisko na levé straně.pravé ložisko ložisko hučí do levé.
punker*
hodnocení

Je to hidroložisko a když praskne,tak z něj vyteče olej,ale nevím jestli ten silentblok nemůže být K.O. i když nevyteče :)
doplněno 12.03.15 19:07: Hydroložisko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]