Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xenony vybili baterku

Od: bugy odpovědí: 4 změna:
Zdravím dnes sem na Fabii zapojil xenony tyto aukro.cz/... Tyto xenony jsem měl na autě roky před měsíci mi praskla výbojka, tak sem dal na čas zpátky obyčejné. Ted sem nasadil xenony zpátky nejprve svítila obě dvě normálně po chvíli zhaslo jedno po té druhé. Tak sem myslel že dotyk. Znovu sem chtěl nažhavit a opět se obě rozsvítila a opět zhasla. Po té sem chtěl nastartovat a baterka úplně hluchá navíc mi na palubce blikal a pískal vykřičník. Nevíte co s tím? V čem by mohl být problém?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

řek bych že umřela baterie nebo dobíjení baterii nabij a měř napětí na baterii při startu jak pude pod 8V či po nabytí do 14 dnů opět nenastartuješ a dobíjení bude O.K. scháněj jinou baterii

po nastartování měř napětí na baterii měl bys naměřit 13,8-14,3V

bugy
hodnocení

Jenže Baterie je asi rok a pul stará Varta 72 ta do mrazu.. auto stálo téměř celou zimu venku a ani jednou se nestalo, že bych nenastartoval, až potom co sem dnes zapojil xenony

nabij baterii a měř klidovej odběr z baterie jak bude větší jak 30mA hledej kde je problém -odpoj xenony a měř pokud v nich problém nebude tahej postupně pojistky až odběr klesne a pak koumej co je na ní zapojený

ediee

Upřímně vám to přeju,nenávidím lidi vašeho typu co si koupí ty nejlevnější nejnekvalitnější neseřízené xenony a oslnují všechny lidi okolo,kvůli takovým jako vy je nejvíc nehod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]