Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si nové auto a chtěl bych prodat Octavii která dobře složila a ještě poslouží. Problém je, že nevím za kolik ji mám dat na inzerci. Jde o Škoda Octavia 1.9 tdi 66kw rok výroby 1998, stk ještě rok, el. Zrcátka, el. Okna, počítač, zimní pneu cca. 5-6 mm, radio, centrální zamykání. Eko poplatek jsem platil. Spotřebu má dobrou cca. 4,5 – 5l. Karoserie je pěkná, jen malinké puchýřky u blatníku. Najeto má 280tis/km. Děkuji
60000Kč
doplněno 10.03.15 21:27:tak já se doplním...
- je rozdíl kombi a liftback - takže začněme od tohoto... o kombících se tvrdí (zvláště nafta), že mají nalítáno o 200 tis víc a mají přetočené tachometry...proto jejich cena bývá trochu psychologicky sražená
- co všechno máte k servisu vozu? Bylo to na papíře v dobrém servisu nebo svépomocí či v garáži "bokem"? Každá faktura za servis v posledních dvou letech navyšuje cenu - nebo aspoň pomáhá k prodeji
- máte protokoly stk? jak dlouho je vůz váš?
- výbava - jen el. okna - tj. bez klimatizace? Pak velmi nabídka klesne.
- lak - metalíza nebo obyč? Metalíza (jak bylo řečeno, zvláště stříbrná) navyšuje cenu obecně .. někdy i o těch 10tis
- za poslední rok - dva - jste provedl servis čeho? (brzdy, výfuk, motor, elektrika, řízení, tlumiče...)
Mrkněte se třeba na Tipcars - v tomto roce a s těmito km mi vyběhlo 5 vozů s cenami 49 - 69 000, ale záleží na stavu ,
ještě neuvádíte barvu , černou a bílou moc lidí nechce takkže cena je oproti stříbrné metle i o 10 000 nižší , a cenu snižuje i těch 66 kW oproti 81 kW.
U tak starého auta už barva laku nehraje moc roli, spíše jde o stav auta. Speciálně u předfaceliftové Oktávky vypadají ty stříbrné metalízy po těch letech "vybledle".
Stejně tak kombík nebývá po těch letech dražší než liftback, to bývalo u nových aut (tehdy byl ten příplatek za kombíka šíleně vysoký) a mladších ojetin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.