Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Mám problém u mé babetty (jednorychlostní).
Na babettě mám karburátor z jawy 50.
Problém spočívá v tom, že babettu mám upravenou na pole (odlehčená, plastové blatníky, místo normálních pneu mám drapáky, větší rozeta na zadním kole z jawy 50).
No, začalo to dělat z ničeho nic.
Babettu nastartuju, jezdím cca 30 sekund po poli a najednou ztratí výkon, přestane táhnout a začne se jakoby dusit a chcípá.
Když babettu nechám v klidu cca 5 - 10 minut, tak zase po cca 30 sekundách ztratí výkon.
Nevím, čím by to mohlo být, válec i píst jsou v pěkném stavu, kontroloval jsem to, zapalování taktéž bez problému.
Napadla mě svíčka, zítra zkusím dát novou, ale pochybuji, že by to můj problém vyřešilo.
Máte někdo nějaký tip, nebo víte, čím by to mohlo být?
Díky.
tipuji - svíčka; může to být i indukční cívka, setkal jsem se i z vadným kondenzátorem na přerušovači (Jawa 250), něco, co po zahřátí není 100%-tní
Špatný přívod paliva! Zkontrolovat a vyčistit kohout v nádrži, vyčistit a seřídit karburátor (nejlépe použít originál nebo sofistikovanou náhradu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.