Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vážení, nemáte někdo dobrý a levný typ kde dělají odhad auta a přívěsu pro dědické řízení. Sídlo Praha. Děkuji.
Pokud se nejedná vyloženě o raritní auto, udělá odhad notář při soupisu majetku. Mně přímo notářka řekla, že prý "mohlo by to být za 100 000?" a asi jsem se divně zatvářil, tak snížila odhad na 50 000. Reálně to auto mělo cenu asi 300 000.
doplněno 10.03.15 22:00:Předpokládám, že se jedná o kvalifikovaný odhad ceny. U aut jak vidíte netuším, u nemovitosti jsem sehnal takový odhad u kamaráda za 800.
Vůbec není špatný nápad domluvit se s nějakou asistentkou od notáře, ať se podívá například na www.tipcars.com. Obzvlášť jestli je to běžné auto s velkým nájezdem. 20 000 je opravdu mizivá cena. Kdyby se jim vyloženě nechtělo, tak si zahrajte na blbýho a zeptejte se, co přesně tam má být napsané. Pak si to sepište, zavolejte do 2 vzdálenějších bazarů, zjistěte cenu normální. Pak zajděte do autobazarů v okolí a zkuste vyjednávat někam na 1/2 ceny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.