Nejste přihlášen/a.
Jestli tě zastavila hlídka policie, ověřila tvoji totožnost, vzala si na tebe kontakt a teď tě pozvali na podání vysvětlení, tak asi logicky nemůžeš říct, že jsi neřídil... Jak se na tohle může někdo zeptat? Ale jestli je chceš naštvat, tak to můžeš zkusit a nezapomeň pak napsat, jak to dopadlo
Ahoj. Mě ten dotaz připadá poněkud divný. Že by se Pomáhači a sloužiči nemohli připojit k systému? Co to? Opravdu? V dnešní době? Ale, no ták! Jízda při ,,Zákazu řízení,,? To není jen tak nějaký drobný přestupek. Si teda myslím.
Jj úřady jsou každý večer zavřeny,ale servery NE takže otázka je nějaká zmatená a zavádějící!
PS-měl jsem nehodu,auto se muselo vyprostit z pole na druhé straně (jinam se z odtahovkou nedosta tak aby měl dostatek místa) a balo nutno varegulovat doparavu,Tka jsem si zavolal na PČR,dojel,zastavili jsem dopravu,autí mi vytáhli, naložili a policajt během 5 minut prolustroval mne i auto- bylo asi 19.00 sdělil mi mé bodové hodnocení /0 bodů/, a další,že auto je moje ,řádně registrované s PR ...
Takže pkd se dopustil tohoto přestupku tak by to zjistili a ihned by sdělili více info!
Dost dobře nechápu, v čem vlastně chcete poradit? Takže jste asi přišel o body a nebo vám na nějakou dobu řidičák kvůli vážnému přestupku nebo nehodě vzali ,nemám pravdu?, A vy přesto sednete za volant a jezdíte si vesele dál.K tomu není co dodat,jen že doufám,že pokuta bude hodně ,,mastná,, a zákaz řízení vám ještě o dost prodlouží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.