Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákaz řízení. porušil jsem. jak dál.?

Od: lobyzon* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den Prosím vás. chytli me bez papírů. Jenže řekli mi že jsou onoho večera zavřeny úřady tak si to nemohou pane pořádně zjistit. Vzali si jen na mě tel. a odjeli pryč, ze se ozvou. nic jsem nepodepsal a dnes mám jít podat výpověď. když budu tvrdit že jsem neřídil,je nějaka šance z toho vyjít. přijde mi ze budou mít jen mé přiznání a to nechci. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lionka*
hodnocení

1x

Jestli tě zastavila hlídka policie, ověřila tvoji totožnost, vzala si na tebe kontakt a teď tě pozvali na podání vysvětlení, tak asi logicky nemůžeš říct, že jsi neřídil... Jak se na tohle může někdo zeptat? Ale jestli je chceš naštvat, tak to můžeš zkusit a nezapomeň pak napsat, jak to dopadlo :)

danys*
hodnocení

0x

Píšeš, že tě chytli, tak co budeš říkat, že jsi neřídil? Pod tím,že tě chytli si představuju, že tě zastavila hlídka policie, viděli, jak řídíš, provedli kontrolu atd..

Máte vysloven zákaz řízení nebo "jen" nejste držitelem příslušného ŘP?

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Mě ten dotaz připadá poněkud divný. Že by se Pomáhači a sloužiči nemohli připojit k systému? Co to? Opravdu? V dnešní době? Ale, no ták! Jízda při ,,Zákazu řízení,,? To není jen tak nějaký drobný přestupek. Si teda myslím.

Jj úřady jsou každý večer zavřeny,ale servery NE takže otázka je nějaká zmatená a zavádějící!

PS-měl jsem nehodu,auto se muselo vyprostit z pole na druhé straně (jinam se z odtahovkou nedosta tak aby měl dostatek místa) a balo nutno varegulovat doparavu,Tka jsem si zavolal na PČR,dojel,zastavili jsem dopravu,autí mi vytáhli, naložili a policajt během 5 minut prolustroval mne i auto- bylo asi 19.00 sdělil mi mé bodové hodnocení /0 bodů/, a další,že auto je moje ,řádně registrované s PR ...

Takže pkd se dopustil tohoto přestupku tak by to zjistili a ihned by sdělili více info!

hodnocení

0x

lobyzone,

kdo Vás chytil?

Které úřady jsou v noci zavřeny, uřčitě ne databáze řidičů, ta je přístupná 24 hodine denně.

Někde píšete nepravdu, jak to tedy bylo?

hodnocení

0x

Dost dobře nechápu, v čem vlastně chcete poradit? Takže jste asi přišel o body a nebo vám na nějakou dobu řidičák kvůli vážnému přestupku nebo nehodě vzali ,nemám pravdu?, A vy přesto sednete za volant a jezdíte si vesele dál.K tomu není co dodat,jen že doufám,že pokuta bude hodně ,,mastná,, a zákaz řízení vám ještě o dost prodlouží.

repkin*
hodnocení

0x

tvrdit si můžete co chcete, ale šanci nemáte, pak případně u soudu či na úřadě bude jakákoliv vlastní obhajoba úplně nedůvěryhodná

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]