Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová kalkulace pojištění

Od: redroker® odpovědí: 1 změna:

Mám téměř 20 let staré auto (Felicia) a vzhledem k tomu,že je o něj dobře pečováno (již snad půlka je vyměněná,nové plechy,prahy), rozhodl jsem se o připojištění na živly a střet se zvěří.Mám povinné ručení u Allianz a ta toto pojištění pro starší auta poskytuje.Přes e-mail mi bylo sděleno, že navíc bych ročně zaplatil cca 600kč (škoda do 50tis.). Navštívil jsem místní pobočku,kde mi mohli udělat pojištění ale několikrát vyšší,na pobočce je to vždy dražší. Zkoušel jsem kontaktovat Allianz,ale několikrát jsem to kvůli dlouhé čekací (tel.) době vzdal. Je možné udělat novou kalkulaci pojištění u stejné pojišťovny (povinné plus zmíněné přip.)na jejich web stránkách? Tam mě to ale bude brát jako nového klienta a celková pojistka bude o dost nižší,než je nová cena pro další roční období.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mire*
hodnocení

0x

Tak to udělejte přes email, prostě to tam napište a oni vám pošlou smlouvu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]