Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porovnání motoru 1.4 a 1.2

Od: karolok* odpovědí: 7 změna:

Napište mi prosím někdo,který motor je lepší?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Rozhodně lepší 1,4HDi než 1,2 Htp... Myslíte to takto? nebo jaké motory?

doplněno 08.03.15 16:28:

takže při porovnání musíte uvést výrobce, palivo, ideálně i rok výroby a kw - pokud upřesníte, pak můžeme radit ;)

karolok*
hodnocení

Myslel jsem to u ojeté fabie,chci něco koupit v bazaru a ty 1.4 jsou levnější,ale motory jsou prý méně povedené.

chtěl jsem názor někoho kdo třeba tu 1.4 má.

hodnocení

0x
1.4 je objemnější, víc ti na takovou otázku fakt nenapíšu
karolok*
hodnocení

Děkuji, a nevíš čím by mohlo být u nissana almery 1.4,že jde motor na 3 válce,je už to starý na dojetí 1997,svíčky a kabely jsme vyměnili.

Na nějakou diagnostiku byto bylo asi drahý.

toto je už zcela jiný dotaz - možností je více, zkuste nějakého garážového servisáka v okolí.. Většinou bývá problém v elektrice - cívka, svíčky, ...

S tou fabií - do roku tuším 2006 je motor 1,2htp děs a hrůza, novější verze jsou o něco spolehlivější (ALE NECHTĚL BYCH TO ANI ZADARA). S motorizací 1,4 je to lepší, ale záleží na kw - já bych šel do 1,4 16v 55kW

hodnocení

0x

Objem ničím nenahradíš.

hodnocení

0x

Jestli máte na mysli legendární HTP motor, tak o něm raději ani neuvažujte, to je poukázka na problémy. Zlatá 1.4 !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]