Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radar v obcích - opravdu fotí?

Od: agrim odpovědí: 4 změna:

Kdyz jsou v obci takovety male informacni radary s kamerou co ukazuji aktualni rychlost myslite ze je to fakt jako ze me to vyfoti kdyz prekrocim rychlost nebo je to imitace?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

informační nefotí. Pokud je obecní, označený a s kamerou tak samozřejmě něco přijde. Ovšem nastavené jsou různě, některé zaznamenávají až třeba od 60 či 70 km. No a jsou i úplně falešné, tedy ukazují rychlost, ale kamera je jen imitace.

Fotky co jsem viděl u známých jsou z toho pěkné, jsou vidět i knoflíčky u košile. U fotografa to ale vyjde levněji.

doplněno 25.06.09 08:04:

jo a bacha na czechradar.cz/...

rychlost neukazuje, ovšem fotky umí velmi pěkné

celp*

Některé zaznamenávají,některé ne.Nesmíte do obce vpálit 90-ti kilometrovou rychlostí,ale vzalo mě to i při 55 km/hod.Špatně se to ukecává. Proto je lépe dodržovat předepsanou rychlost.

hodnocení

0x

většínou to jsou informativní pro řidiče, aby si "ocejchoval" svůj tachometr. Žádné sankce Vám nehrozí.

toni*
hodnocení

0x

U nás v okolí je 6 obcí kde tyhle radary mají. Jsou na začátku a na konci (tedy na začátku když přijíždíte z druhé strany) obce. Nefotí, protože jinak bych se nedoplatil, proto že většinou po mě chtěji 40-citku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]