Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odblokování autorádia

Od: ruli odpovědí: 6 změna:

Zdravím lidi,

Mám bmw 320i v něm originální rádio, ale musel jsem dobít baterii a po odpojení musím zadat kód do rádia. Kód mám, jenom mi nejde nacvakat do rádia. Když rádio zapnu mám tam jenom - - - - ale neblikají nic. V kódu mám i číslo 9, ale na rádiu mám max. číslo 5, takže ani nevím jak to zadat. Nechce se mi s tím nikam jezdit když kód zjištěný mám. Jde jen o to, abych umožnil psaní kódu + jak nacvakat číslo vyšší než 5 a popřípadě potvrzení toho kódu. Snad někdo chápe jak jsem to napsal:) Děkuju za každou sebemenší radu :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruni
hodnocení

2x

Rádio musí zůstat zapnuté dokud ---- nezmizí.Trvá to i celý den (dle špatných pokusů). Pokud ho vypnete, tak se čas do odblokování započítává odznova, takže klidně rádio vyjmout a dát na baterku nebo prostě nechat rádio v autě zapnuté a pokud to vyžaduje klíček, tak auto někde v garáži (to už je lepší vzít rádio sebou).

Pak namačkat kod pomocí 1 2 3 4 tlačítek. Každá číslice určuje řád. Pokud je kod 2367 tak jedničku tlačítko zmáčknout 2x , dvojku 3x, trojku tlačítko 6x zmáčknout,atd... pro příklad a pak šipkou nahoru nebo doboku potvrdit.

ruli
hodnocení

Jojo bylo to tak, děkuji všem za rady, raido zase šlape.:)

jokeer*
hodnocení

0x
Dobrý den, jaký máte model rádia? To číslování 1-5 nevadí, číslice tam stejně budete mačkat po jednotkách. Většinou to je tak, že zmáčknete nějaké tlačítko a současně zapnete rádio, záleží ale na modelu rádia.
ruli
hodnocení

BMW Bavaria C Reverse RDS nemám ho demontovaný, takže víc nevím zatím.
jokeer*

Tak s tímto rádiem zkušenost nemám. Vím jen to, že 5 číslic nehraje roli, budete používat tlačítka 1 2 3 4, tedy - - - -, pokaždé co zmáčknete třeba 1 se hodnota na první pozici zvětší o jednu číselnou hodnotu. Důležité je přimět rádio k tomu, aby jste mohl zadat to CODE a to nejspíše bude dlouhým podržením nejvýše nějakých dvou tlačítek. U mého auta Opel to bylo tak, že jsem měl rádio vypnout, přidržet tlačítko AS a současně s ním zapínací tlačítko, pak mě rádio nechalo zadat CODE u Vás to bude asi jiné.

aldator*

Bud je to kombinace tlacitek pri zapnuti, nebo nechat radio zapnute tak dlouho, az pujde zadat kod. U nekterych radii to muze trvat az 24hodin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]