Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyfuk - klepajcí zvuk

Od: skyper odpovědí: 4 změna:

Zdravím,
včera když jsem nastartoval auto a ujel tak 30m začal jsem slyšet ´´klepání´´ , když jsem vystoupil bylo slyšet o dost hlasitěji. Jde to od výfuku. Nevíte co by to mohlo být?
Nahral jsem zvuk a vložil na YouTube:

Můžu s tým jezdit dál?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Chytni konec výfuku a zacloumej s ním. Pravděpodobně bude uvolněný z držáku,nebo ten může být uhnilý a tudíž bude úplně chybět.

skyper
hodnocení

Ok ukusím a kdyby to bylo uvloněny nebo uhnilý, mohl bych s tým jezdit? Mám jeste dnes vyzvednout kámoše, je to CCA 14km.

hodnocení

0x

ještě můžete zkusit výfuk "ucpat"třeba botou... když se to nebude dusit, bude prokazatelně prasklý.. velmi často se montují v místech spojů náhradní spojky

google.cz/...

doplněno 07.03.15 20:52:

jezdit můžete, pokud to není urvaný úplně... kdyby se výfuk při jízdě zapíchnul do silnice, nejen že můžete havarovat nebo zůstat viset - můžete někoho zabít...(způsobit nehodu někomu jinému)

doplněno 08.03.15 15:38:

Pokud je to jen prasklinka, jsou i tmely, které s hliníkovou bandáží jdou použít - oprava za pár korun.. Pokud ne, pak flexa a první odkaz na spojku...

skyper
hodnocení

Ok děkuju za odpověd, díval jsem se na to a je tam díra před tlumičem, příští víkend se vrhnu na opravu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]