Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
včera když jsem nastartoval auto a ujel tak 30m začal jsem slyšet ´´klepání´´ , když jsem vystoupil bylo slyšet o dost hlasitěji. Jde to od výfuku. Nevíte co by to mohlo být?
Nahral jsem zvuk a vložil na YouTube:
ještě můžete zkusit výfuk "ucpat"třeba botou... když se to nebude dusit, bude prokazatelně prasklý.. velmi často se montují v místech spojů náhradní spojky
doplněno 07.03.15 20:52:jezdit můžete, pokud to není urvaný úplně... kdyby se výfuk při jízdě zapíchnul do silnice, nejen že můžete havarovat nebo zůstat viset - můžete někoho zabít...(způsobit nehodu někomu jinému)
doplněno 08.03.15 15:38:Pokud je to jen prasklinka, jsou i tmely, které s hliníkovou bandáží jdou použít - oprava za pár korun.. Pokud ne, pak flexa a první odkaz na spojku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.