Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,prosm o code k rádiu BP 5751T 4832550, mnohokrát děkuji za odpověď Tonda
O jake radio se jedna?
Neni to nahodou MILANO RCR45 panel?
Na boku radia je stitek a je potreba to druhe cislo, ktere zacina 7 XXX XXX XXX
Hodte sem foto radia a toho stitku.
Dobrý večer , ano, jedná se o autorádio BP Miláno RCR45 a to druhé číslo je 7 645 751 010 děkuji moc, ale dnes večer nemám k dispozici fotoaparát. Jinak jestli to nebude stačit tak to zítra nafotím,zatím na shledanou a ještě jednou děkuji za ochotu Tonda.
Děkuji mnohokrát za odpověď,kod je správný.Ale chtěl jsem se ještě zeptat, mám ještě jedno zablokované rádio, koupil jsem ho na AUKRU, je na kartu ,když tam kartu vložím tak na displei se objevi nápis WRONG KC, něco jako chybně. Prosím chtěl jsem se zeptat, jestli se s tím dá něco dělat. Autorádio má výr.čísl. BP 7825W4563476 a to druhé číslo je 7 647 825 010/12/15/17 a jedná se o rádio MODENA RD 148. Děkuji za odpověď Tonda
Dobrý večer, nevadí,pokusím se hledat dál,přesto za Vaše úsilí a snahu mnohokrát děkuji Tonda
Dobrý večer, jsem rád ,že jste se o můj dotaz zajímal a odpověděl mě. Zase tak strašně nespěchám. Tak, až budete doma a budete mít trochu času, tak se prosm na to podívejte.Ale znovu podotýkám, že je to rádio na kartu tak ,že nevím jak nadisplej dostat to základní,myslím ty nuly, jestli zase sočasne držet 1a 4 tlačítka nebo jiným způsobem.Zatm děkuji Tonda
Dobrý večer, nedá se nic dělat, zatím tedy rádio odložím, ale nesmírně si cenim, že se najdou lidé, kteř by mě chtěli pomoci. A tedy i Vám velmi děkuji za ochotu Tonda
čau nepomohl bys mi nejak se mi nedari ziskat kod na odemknuti radia blaupunkt
no.90523620
type car 300 (d)
gm0300s2194266
dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.