Koupil jsem auto od jednocho chlapka... ten to auto koupil predemnou asi o tyden drive a hned mi ho prodal po tydnu.. ve velkym technicaku ale neni.. posledni kdo tam je tak je ten od koho to on kupoval.. nicmene ten dotycny tam je ale jen napsany bez razitka.. tak ho asi neprihlasil.. ted nevim co stim.. nevim jestli vubec pujde prihlasit.. dekuju za radu
Jen tak mimochodem takovýto doatz je tu pomalu jedenkrát týdně!Takže stačilo by pohledat! Vy musíte mít OVĚŘENOU plnou moc od poslední osoby psané v TP! a je jedno zda si to daná osoba dohlásila na sbe nebo ne!Jo a musíte tento úkon provést v místě registrace vozidla (pokud nejdte ze stejného města!)
doplněno 05.03.15 21:39:
Takže tím že prodejce napsal "bez záruky vrácení peněz" tak na toto bude každý brát jako ohled? Vy vážně myslíte že když někdo napíše něco co je protiprávní tak to platí?Je sice jasné,že je problém v tomto případě vymoci peníze zpět,ale pkd by došlo na soud,tak tato klauzole nemá právní hodnotu! Pkd budete chtít vrátit-problém nebude v té větě ale v tom, že prostě dotyčný NEBUDE CHTÍT Vám vrátit prašule (jen tak mimo soutěž-o kolik jde a jaké autí?)Pkd za to to auto stojí- zkuste donutit poslední osobu v TP k ověření PM.Pkd ne ,ojezdětedo června a pak auto papírově zanikne ,a Vy jej budete moci na dvorku rozebrat na díly a rozprodat,doklady si schovat spolu se značkami na památku!
stepashondlas
No plnou moc mam ale ne overenou.. no to me jebne nejsme ze stejneho mesta... tak to je v prdeli.. takze pokud on je z teplic tak musim do teplic.. to snad neee..
stepashondlas
Nejedna se o buhvijak velkou castku.. presne 13000 za fiat punto rv. 95.. potreboval jsem nejaky priblizovadlo do prace.. mam golfa 4 ale ten budu ted nechavat doma pro pritelkyni protoze je v sedmem mesici tehotenstvi a bude potom potrebovat jezdit s ditetem po doktorech atd... no a tim ze v cervnu auto zanikne muj problem nevyresilo jen jsem vyhodil penize a budu muset po cervnu kupovat dalsi auto na ktere nevim jestli budu mit.. kdybych ho na sebe aspon prepsal.. ma to na dva roky jeste technickou... jde o tu blbou plnou moc.. tu sice mam ale nemam ji overenou... nejde stim nejak vyjebat? Zitra to pojedu zkusit prihlasit ale uz ted mi neco rika ze to nevyjde...
Kdybyste jste podíval na historii, tak takových naivů je zde kopa (jinak, za blbost se platí). Proč kupujete auto od někoho, kdo není v registru? Takže vám nezbývá než si najít toho, kdo je v registru a s ním komunikovat! Ať vám to zajistí váš prodejce, nebo auto vraťte, má právní vadu. To právní vědomé občanů. Postup je v zák. 56/2001. Načtěte.
doplněno 05.03.15 21:42:
Hážete mozek do žita, můžete, načtěte si i OZ!
stepashondlas
Auto bych mu nejradsi vratil ale ve smlouve mam zakotveno bez zaruky vraceni penez.. tak se mi do toho moc nechce.. no kupoval jsem poprve auto a hned jsem naletel.. jsem v toho v pici.. asi se zcvoknu... ted stim autem nemuzu nic delat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.