Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem - ukazatel benzinu

Od: ondrejvichr odpovědí: 1 změna:

zdravim tak se mi vyskytl na autě (BMW E30 316i) takovy menši problem ,konkretně s ukazatelem benzinu, začal ukazovat nějak zmateně. Prostě sednul jsem do auta ,mel jsem tam normalně dost benzinu takže to stouplo po otočení kličku a nastartovaní, uplně v pohodě ,ale pak jsem vyjel, po chvili se podívám a rafička byla uplně spadlá. Nyní mi to děla to že, i když tam mam dostatek benzinu, tak rafička stoupne maximalně po červene pole,což je v minimu a pritom ma byt někde na 20citce. Prosim nemohl by mi nekdo poradit jak se da tahle zavada odstranit? dik moc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Problém může být na více místech,v palubce,na nádrži nebo v ní.Začal bych na nádrži u konektoru plováku-pravděpodobně někde po zadní sedačkou bude víčko.Když budeš vědět kterej konektor je to stačí ho ukostřit a budík by měl vyletět až nahoru-to znamená že je vše o.k a chyba by byla v plováku.když ne,hledej závadu v palubce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]