Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poloha pístního kroužku u vyžínače?

Od: host* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, odkarbonovával jsem vyžínač a narazil jsem na menší problém se kterým jsem se ještě u žádnýho 2T pístu nesetkal. Píst nemá zámek kroužku, takže nevím do jaký polohy ho teď mám dát? Mohl by mi někdo poradit? Díky

Poloha pístního kroužku u vyžínače?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pkd nemá zámek tak je tosnad jedno,jedině bych si dal pozor aby ten spoj nešel do kanálků.

hodnocení

0x

Neviem,či ju tam na tom pieste máš,no mala by byť značka na vrchu piesta,kde by mal ísť zámok,všetko záleži od výrobcu,no určite nie na kanály.

host*
hodnocení

Na pístu není ani značka, ani zámek.
Říkám si, že v provozu se stejně asi bude sem tam pootáčet, když nemá zámek.
trtr

Zdravím, bude se pootáčet, ale je divné, že ho nemá. Co je to za stroj, myslím značku? Proč jste to vůbec rozdělával?

host*
hodnocení

Homelite 25cc, mám jen motor z toho vyžínače pro vlastní úpravu. Rozdělávám to proto, protože nevím jaký olej v tom používal někdo jiný, tak aby se použitím lepšího oleje neodloupl karbon.

Nebo je to asi fuk, v jaké poloze je.

trtr

Zdravím, fuk to není, pravděpodobně jste objevil tzv. kurxxko od výrobce. Kroužek bude cestovat a jednou až na tom bude motor hůře, tak se chytne o hranu kanálu a praskne a při 6 000 až 8000 ot/min, než pustíte plyn, tak bude konečná.

qwertzy

U tohoto je to jedno, jelikož jsou různý typy pístních kroužku a tento bez zámku se nezlomí v jakýkoliv poloze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]