Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na co si dát pozor při koupi Ford Focusu

Od: jarekhanak odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat,na co si dát největší pozor při koupi Ford Focusu první generace (r. v. 1998-2004).Je to jistě skvělé auto,všude chválené,ale i tak se jistě mohou najít nějaké nedostatky nebo slabší části tohoto vozu.Chci si za měsíc pořídit ojetinu tohoto vozu,tak abych věděl,kam se podívat první a na co si dát pozor.Předem děkuji za odpověď,s pozdravem
Hanak J.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

furtnic*
hodnocení

0x

Tohle je těžký.Já koukám na spodek a kastli a chci si to projet.Ale jestli můžu poradit,tak požádat zkušeného automechanika a ten si na to už posvítí.A jestli ho budete kupovat od soukromé osoby,tak nějakej ten nedostatek najde a srazí cenu.Vždycky se dívám tak abych věděl,kolik mě bude stát případná oprava.Třeba na kola,autobaterie a takové věci a pak samozřejmě motor atd.Však víte co myslím.

Ať vyberete správně.

furtnic*

A ještě jsem si vzpoměl,jestli to auto není bouraný.

david*

opravdu super rady.. jen k tomu, jak poznat bourane auto by se dalo napsat pekne dlouhe povidani a obcas to nepozna ani zkuseny automechanik.. sanci zvysuje pouziti vhodnych nastroju

a jak laik pozna stav motoru nebo kastle, to mi taky neni uplne jasne, spousta toho muze byt skryta... hlavne u podvozku a zakeca se to "osetrenim" na zimu nebo necim podobnym

ferenc*
hodnocení

0x

Dobrý den, tak co říci Ford Focus je dobré auto hlavne je třeba se zaměřit na korozi u prvních ročníků ty na ni trpěli hlavně dveří osobně bych vybíral z modelú po modernizaci tam by problem být nebyl ( blinkry v hlavních světlometech ), dále zkontrolovat zadní stabilizátor a pojistkovou skříňku ( vlhkost ). Strejda má fokuse v kombi diesla jediná porucha bylo žhavení jinak jen leje naftu + standartní servis. Zde je něco popsano ale dá se hledat i jinde jen příklad:

tipcar.cz/...

a recenze od lidí: autorecenze.centrum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]