Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupe auta rz v depozitu ,auto v odhlasce?

Od: marttin23 odpovědí: 7 změna:
Dobry den,mam v planu koupit osobni automobil,auto je ve stavu ze je potreba jej doskladat,kapota,naraznik svetla atd..dle slov majitele jsou doklady v depozitu,kdyz jsem se ho ptal tak rekl ze on je v odhlasce ve velkem TP tzn.pri koupi vynda rz a doklady z depozitu,da mi je s kupni smlouvou a ja si auto dodelam a na svem dopravaku pak uz jen prihlasim po provedeni evidecky a stk je to tak?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Musíte mít ověřenou plnou moc od poslední osoby v TP.Prodejce nevyjme z depozitu,to az Vy az bude auto v celku-udelate technickou,uzavřete PR a s protokolem z STK,ZK,plnou moci a TP vyjmete a současně dohlásíte na sebe!

x®
hodnocení

0x

RZ (SPZ) se nemusí vyzvedávat z depozitu. V režimu dočasného vyřazení lze provést odhlášení z jedné osoby a přihlášení vozidla na jinou osobu. Při přihlášení takového vozidla se nepožaduje platná STK a doklad o pojištění, pouze evidenční prohlídka.

martin23*
hodnocení

Diky za odpovedi..Volal jsem na dopravni urad a az to doskladam zajedu na Stk udelam stk rovnou s evidenckou,udelam pojistku a s Tp,zelenou kartou a kupni smlouvou mezi mnou a panem v odhlasce pujdu na dopravni urad kde auto na me dohlasi a udelaji nove Spz,zadna plna moc neni treba pokud je auto v odhlasce ..

Martine, tak to fakt není..

az to doskladam zajedu nezajedete, páč nemáte pojištění, ani značky, takže dovést na podvalníku. na Stk udelam stk na Vaše jméno, rovnou s evidenckou, udelam pojistku tu musíte udělat nejdříve, a s Tp,zelenou kartou

vše stihnout do 30.6.2015

doplněno 04.03.15 17:09:

Martine, na některém úřadě požadují jen doložení právního vztahu, mezi kupcem a osobou zapsanou v techničáku.

Já osobně věřím tomuto postupu. Někteří dodávají plnou moc od osoby zapsané v techničáku. Asi k dokončení převodu na Vaší osobu..

martin23*
hodnocení

Ok,dekuji za poupraveni..Jinak ta plna moc neni treba?Na urade ssice pani nic nerikala ale clovek nikdy nevi...
asd1

Potřebujete ověřenou plnou moc. Nebo půjde s vámi, ale na to bych nespoléhal - za týden se odstěhuje, trefí ho šlak atd.

asd, co bude v textu plné moci, k čemu ho zmocňuje osoba naposledy uvedená v techničáku?

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]