Nejste přihlášen/a.
udržovaný favorit s metalickým lakem rezne rozhodně pomaleji než neudržovaná felicie se základní barvou ...
doplněno 01.03.15 16:05:ZZ - nejhorší místo na parkování je nad kanálem
To je teda přirovnání. Asi jako mercedes vs. 105/120 co.
Podle mě pokud budu srovnávat kusy se stejnou či podobnou výbavou a podobnou péčí (minimální) tak to vyjde nastejno. Jen je to trochu specifické. Třeba u fava jsem se moc nesetkal s tím, že by tak shnili páté dveře. Naopak prahy reznou podle mě stejně. Blatníky podobně. Lemy tam podle mě vede favorit.
Ono je to vážně o péči, jak a kde se s tím autem jezdí a kde parkuje to udělá taky hodně ať už se jedná o zapařenou vytápěnou garáž nebo stání na trávě oboje jsou to nejhorší místa pro parkování.
doplněno 01.03.15 16:25:No a nebo u magnetů že ti se o to auto tak postarají, že ho už nikdy nikdo nenajde.
S hlediska materiálu ano. Jinak:
První roky se lakování dost flákalo (nevystříkané dutiny dveří barvou a auta čekala na lak venku před AZNP holá - v hale jen vývozní kusy).
Formanům dost hnijí podběhy tlumičů zadní nápravy (vyhnívají kapsy)
U Feldy hnijí dost dveře díky designu/tvarování s lištou.
Zbytek těžko soudit. Záleží na majitely, kdy jezdil a kde a zda voskoval nebo ošetřil dutiny olejem.
Ahoj. Asi to mají ty auta dost podobný. Zásadní věc u nich asi byla to, že se doporučovalo vystříknoput dutiny a spodek. Ty tlumičové kapsy mi taky pěkně vyhnily. Začala pravá strana(2000Kč) před asi 3 lety a letos mi nějaké díry zaflíkli i na levé straně. Za pár set. Zalajdal jsem s prahama a už jsou nedobré. Už jsem psal. Končí to za 2 měsíce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.