Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorový filtr

Od: ritabelgique* odpovědí: 5 změna:

OPRAVA : OLEJOVÝ FILTR

Tak jsem byla s autem škoda fabia II v servisu, protože jsem měla celý motor mastný od oleje. Zjistilo se, že mám uvolněný filtr + nějaké těsnění. Platila jsem 400kč. Jak jsem dojela domů, tak jsem si všimla, že mi ubyl benzín v dojezdu, než jsem ho do servisu dávala, tak jsem měla 220 a teď mám 170, tak se ptám, když se mění filtr, tak to auto se pak musí nějak moc projet a nebo si v servisu udělali prostě výlet?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusger*
hodnocení

5x

Podívej se na počitadlo kilometrů, to je důležitý údaj. Mám dojem, že počitač počítá dojezd ze spotřeby. Pokud auto párkrát nastartovali, třeba při najíždění do dilny, mohlo to průměrnou spotřebu trochu rozhodit.

asd1
hodnocení

1x

To je OK - palubák počítá dojezd ze spotřeby během poslední doby = stačí aby chvilku pojížděli po place a dojezd spadne o hodně - dojet přes dvůr na zvedák atd. Možná i ohřátí motoru před výměnou - pokud to nedělali hned jak jste přijela, tak nejdřív museli aspoň 5 minut projet aby se olej ohřál. Pak ještě projet po výměně jestli to teklo opravdu jen z filtru a není tam ještě jiný únik.

Cucání benzínu nebo nějaké výlety těžko...

hodnocení

0x

Projet se to nemusí ale třeba vám to byly umýt v nějaké spec.myčce:-D

Auto se neprojíždí, jenom se nechá běžet na volnoběh :)

hodnocení

0x

Do servisu dávejte vůz s minimální hladinou benzinu v nádrži ! Plná nádrž je neodolatelná :o))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]