Nejste přihlášen/a.
OPRAVA : OLEJOVÝ FILTR
Tak jsem byla s autem škoda fabia II v servisu, protože jsem měla celý motor mastný od oleje. Zjistilo se, že mám uvolněný filtr + nějaké těsnění. Platila jsem 400kč. Jak jsem dojela domů, tak jsem si všimla, že mi ubyl benzín v dojezdu, než jsem ho do servisu dávala, tak jsem měla 220 a teď mám 170, tak se ptám, když se mění filtr, tak to auto se pak musí nějak moc projet a nebo si v servisu udělali prostě výlet?
To je OK - palubák počítá dojezd ze spotřeby během poslední doby = stačí aby chvilku pojížděli po place a dojezd spadne o hodně - dojet přes dvůr na zvedák atd. Možná i ohřátí motoru před výměnou - pokud to nedělali hned jak jste přijela, tak nejdřív museli aspoň 5 minut projet aby se olej ohřál. Pak ještě projet po výměně jestli to teklo opravdu jen z filtru a není tam ještě jiný únik.
Cucání benzínu nebo nějaké výlety těžko...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.