Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převodovka 2,5td do 2.8TDi

Od: kuryrspeed* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám dotaz zda jde z Fiat ducato 2.5Td převodovka do Ducata 2.8Tdi.Moc děkuji za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jen malé oprava -Fiat nikdy nepoužíval značení TDi-to je jen výsada koncernu VW!Takže jde o předkomůrkový 2,5TD a 2,8 je asi přímovstřik-JTD nebo HDi /nwn zda používají u F pův značení motoru/

Nemám placený servis box,takže na tutu kategorii se dostanu jen ke všeobecným věcem,ale soudím že převodovka na motor pasovat bude,ale pokud ano bude otázkou zpřevodování atd,

kuryrspeed*
hodnocení

Díky za odpověd,já mám v autě 2,8idtd a chci tam převodovku z 2,5.Takže když tam půjde tak ale to auto pojede třeba jinak než s 2.8 převodovkou,mělo by tedy jet jako 2,5.Což by nemuselo vadit stejně po dálnici nejedu více jak 110km/h a chci ji tam dát jen na dobu než bude opravená moje cca 1 měsíc,protože mě auto živý a nemohu ho odstavit.

aroff

On diesel, žije v mylné představě, že s TDi přišel VW. Ten jen toto označení zaregistroval. Jinak první TDi do osobních vozů přinesl opravdu Fiat a to u modelu Croma se značením 2.0 Tdi.d.

Jinak původně i na Ducatu bylo do registrace označení TDI

Pokud jde o tyhle motory od Iveco tak mrkev u převodovky 2,5 i 2,8 je stejná, bude tam pasovat.

aroff
01.03.15 19:29
Převodovka 2,5td do 2.8TDi
Převodovka 2,5td do 2.8TDi #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]