Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz zda jde z Fiat ducato 2.5Td převodovka do Ducata 2.8Tdi.Moc děkuji za odpověd
jen malé oprava -Fiat nikdy nepoužíval značení TDi-to je jen výsada koncernu VW!Takže jde o předkomůrkový 2,5TD a 2,8 je asi přímovstřik-JTD nebo HDi /nwn zda používají u F pův značení motoru/
Nemám placený servis box,takže na tutu kategorii se dostanu jen ke všeobecným věcem,ale soudím že převodovka na motor pasovat bude,ale pokud ano bude otázkou zpřevodování atd,
Díky za odpověd,já mám v autě 2,8idtd a chci tam převodovku z 2,5.Takže když tam půjde tak ale to auto pojede třeba jinak než s 2.8 převodovkou,mělo by tedy jet jako 2,5.Což by nemuselo vadit stejně po dálnici nejedu více jak 110km/h a chci ji tam dát jen na dobu než bude opravená moje cca 1 měsíc,protože mě auto živý a nemohu ho odstavit.
On diesel, žije v mylné představě, že s TDi přišel VW. Ten jen toto označení zaregistroval. Jinak první TDi do osobních vozů přinesl opravdu Fiat a to u modelu Croma se značením 2.0 Tdi.d.
Jinak původně i na Ducatu bylo do registrace označení TDI
Pokud jde o tyhle motory od Iveco tak mrkev u převodovky 2,5 i 2,8 je stejná, bude tam pasovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.