Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Význam obrázku na palubovce Fabie?

Od: evvka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám dotaz ohledně Fabie,jednou jsem jela na nákup a najednou se mi na palubovce u tachometru objevil oranžový obrázek

přikládám obrázek.Prosím poraďte co to znamená,zdali je to nějaká vážná závada.

Díky Evvka

Význam obrázku na palubovce Fabie?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

3x

přijde mi, že ta fabie má najeto 137000 km, to je skoro s podivem, že je to poprvé. Já před lety s tímhle jezdil do servisu celkem pravidelně snad od 5000 km.

Doporučili mi moc to nehonit a tak během týdne do servisu. A jak pravili tak jsem i jezdil.

Příručka praví

Pokud kontrolní světlo po nastartování motoru nezhasne nebo rozsvítí-li se, event.
bliká během jízdy, je závada v systému kontroly výfukových plynů. Nouzový
program navolený řídicí jednotkou motoru Vám umožní dojet se zvýšenou
opatrností do nejbližšího odborného servisu.

Asi po třetím, čtvrtém zásahu to přestalo. A začaly jiné problémy jako stírače k nezastavení a mlácení přední nápravy. Už je dávno pryč z domu.

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Je to kontrolka emisí. Zřejmě detekovala špatné spalování při akceleraci.Při častějším blikání nebo trvalém svícení je třeba navštívit servis.

hodnocení

0x

pokud kontrolní světlo po nastartování motoru nezhasne, nebo bliká během jízdy, je závada v systému kontroly výfuk. plynů.Nouzový program navolený řídící jednotkou motoru Vám umožní dojet se zvýšenou opatrností do odborného servisu. (návod) naštivte servis. zdravím

ferenc*
hodnocení

0x

vypadá to na závadu ohledně emisí poté spadne do nozuzového režimu osobně bych zkusil odpojit baterii

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]