Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak probiha plneni havarijniho pojisteni?

Od: ridicnesika odpovědí: 1 změna:

Dobry den, dnes odpoledne jsem byl ucastnikem nehody, pri ktere jsem si poskodil auto. Jelikoz to byla ma chyba, chci opravu hradit z havarijniho pojisteni, ktere mam uzavrene. Auto jsem si nechal odtahnout v ramci sluzby od pojistovny (Kooperativa) do nejblizsiho servisu (ktery uz byl zavreny, takze jsem tam auto nechal odstavene s tim, ze tam zajdu zitra), ale vubec nevim, co mam delat dal.

Predpokladam, ze rano budu muset zajit nejprve do Kooperativy a vse nahlasit (uz jsem tam kratce po nehode volal, ale vicemene jen informativne, koho si mam zavolat na odtah). Mam od policie potvrzeni o ucasti na dopravni nehode. A co pak? Do servisu, aby to nechali opravit a tam rict, ze to bude platit pojistovna? A jak je to pak s placenim, servis si to vyridi a ja jen zaplatim spoluucast, nebo musim zaplatit vse a az pak se to bude resit s pojistovnou? Dekuji vsem za rady a zkusenosti, byla to ma prvni podobna udalost a vubec nevim, co a jak mam delat :(

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Smluvní servis si zajistí vše sám - jen vezměte velký TP a své doklady. Potvrzení PČR je kvůli alkoholu v krvi - také vemte, byť mají možnost náhledu do databáze...

Servis má dost zkušeností, abyste nakonec tu spoluúčast až tak bolestivě necítil...

doplněno 01.03.15 13:07:

Lojzef - jako byste chtěl umývat ty starosti? Jak se to dělá? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]