Nejste přihlášen/a.
Zdar borci chtěl bych se zeptat, co byste mi doporučili... Babettu 210/207 nebo JAWU 50/23 mustang? S mustangem i babettou (jenom 210) už sem měl tu čest pracovat, ale pořád si nemůžu vybrat :D . Chtěl bych to aspoň na dojíždění do školy a sem tam nějakou vyjížďku
pridejte nejaky peniz a kupte si ojeteho mopeda sberatelske kousky bych na dojizdeni vynechal
Doporučit si netroufám, takže jen rozdíl výhod a nevýhod. Babeta je pomalejší než Mustang a to i po úpravách. Měl jsem spolužáka, co si koupil nového Mustanga (v r. 1978) a vyladil si ho tak (úpravy motoru atd), že mu chodil 110km/h (v leže). Tohle s babetou nikdy neuděláte. O dalších výhodách či nevýhodách v současnosti nevím (kromě toho, že Babeta nemá RZ a nemusí na STK na rozdíl od Mustanga).
Byli doby, kdy to (kromě RZ, STK a rychlosti) bylo nastejno jako dnes - ani na jednom nebyla potřeba pro jízdu přílba. To jsem jezdíval na obou strojích. Pak zavedli pro "malé motorky" povinné přilby. To získala babeta na výhodě - té se povinnost nosit přilbu netýkala, takže už sem pak občas jezdil jen na vypůjčené Babetě a vypůjčeného "pionýra" jsem vrátil. Když zavedli povinnost přilby i na Babetu, opět se to srovnalo a třeba pro mne to tím jezdění na těchto strojích skončilo. Nezvrátilo to ani to, že jsem před cca 3roky měl možnost dostat funkční 2rychlostní Babetu zadarmo. Nevzal jsem ji - v přílbě prostě jezdit nebudu (nikdy sem ji na hlavě ani neměl).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.