Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta za 4 roky cena?

Od: jackskate* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, je mi 14 a na auto mám ještě dost času ale přece jenom musím se zeptat mám hodně rád VW GOLF 5 a chtěl bych se zeptat, dneska je jeho cena kolem 80-90 tis se dá sehnat 1.4i ale když chci 1.9 TDI 77kw to je tak 110 tis a chci se zeptat kolik bude jeho cena tak přibližně za 4 roky? např. VW GOLF 5 1.9 TDI 77kw r.v 2004 nejlevněji děkuji...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

Zajímavý dotaz. Upřímně, za 4 roky to auto za 110 tis, ikdyby se s ním nejezdilo bude mít poloviční hodnotu.

lindaf*
hodnocení

0x

Omrkni si momentální nabídky golf IV z roku 2000-2001, přibližně tolik by asi tak mohl stát pětkový za 4 roky (pětkový, počátěční roky výroby 2004-2005). Záleží hodně na tom kdo to prodává (tak je stanovena cena), na celkovém stavu, na stavu tachometru, výbavě...

lojzef

Tdi 55 1. 4 1. 6 40

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]