Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradte, prosím. V roce 2014 jsem koupil auto, je na mne v odhlášce, je v hiodně špoatném stavu, tak bych ho chtěl hodit do šrotu. Jak ho mám trvale vyřadit z evidence vozidel? Slyšel jsem, že auta, která jsou v polopřevodu a nebudou dohlášeny do 7. měsíce tohoto roku trvale zaniknou, co je na tom pravdy? DEíky za rady jak mám postupovat
2x
I když vůz Ekologicky zlikvidujete a zajdete jej na MM zrušit , tak bude úředník trvat na dohlášení a pak ho teprve vyřadí , v polopřevodu nelze vůz vyřadit z evidence .
Takže úředník bude trvat na dohlášení 800 + ekovýpalné ,
doplněno 26.02.15 19:13:Stačí zajet na vrakáč , s papírem z vrakáče odhlásit pojistku , samotný vůz bude automticky vyřazen z evidence v 6/2015
ano - je tak - svou chybnou odpověď jsem nechal smazat, opět se omlouvám. Reakce byla už jen na dovětek a nějak jsem si neuvědomil základní info z původního dotazu.
2x
Karle máte možnost vozidlo někomu prodat na náhradní díly, nebo na ekologickou likvidaci. Na úřad nechoďte, ze zákona vozidlo sami vyřadí.
Milane, díky za odpověd. Jak je to s tím, když vozidlo bylo v roce 2011 psané na ZTP. Platil bych tedka ekodan,nebo ne?
0x
podobných firem jsou v každém okrese desítky
doplněno 26.02.15 16:35:ani jsem se moc nedíval na tuto konkrétní firmu - prostě je v každém okrese moc firem, co to provedou zdarma a případně ještě něco připlatí za vrak...
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.