plati se predem cela castka za autoskolu? dost se bojim se prihlasit abych kdyz bych po par jizdach poznala ze na to fakt nemam a sekla s tim tak mi neco vrati? nebo jak je to? ridicak bCh chtela jen pro prilezitostne jezdeni kdyz se manzel napije nebo na nakupy po meste. ale neverim si ze budu dobry ridic nevim jestli pochopim krizovatky a nejvic se bojim ze bych nekoho srazila treba na kole. navic si myslim ze hur zvladam vic veci soucasne. mam s timto vubec se hlasit? spousta kamaradek kolem me nakonec vubec nejezdi a ja nechci zbytecne vyhodit penize kdyz to vidim. na druhou stranu strasne lidi jezdi i takovy volove iq tykve.tak si zas rikam ze to udelat taky musim. pomuze mi to i pri hledani lepsiho zamestnani ale ten strach je silnejsi. poradte
Je takový heslo: odvaž se, pak se uvidí. Maximálně přijdeš o pár tisíc, víc ti nehrozí. Pokud nezvládáš takhle malé riziko, tak tam nelez, na řidičák nemáš.
Každá autoškola má své vlastní podmínky pro platbu. Tak si zkuste najít takovou, která nevyžaduje celou platbu dopředu. My jsme například museli dopředu platit...
Já jsem se nejprve doma naučila předpisy, kamarád mi půjčil auto, jedila jsem na poli a pak jsem teprve šla do autoškoly. Byla to brnkačka Autoškolu jsem dělala v Praze.
Myslím,že budete mít smolíka a celá suma za AŠ jim zůstane !Ale jsou majitelé AŠ se kterými se dá jednat a jsou vstřícní takže je se zeptat a ne na jedné,dnes jich je hejno!
Ahoj. Ale, věř si. To řízení není zase takový problém. Testové otázky se nadrtíš na počítači a nějaké ty jízdy si můžeš i dokoupit. To dáš. Naučili se to i horší trotlové a to ty přeci nejsi. Držím palce.
doplněno 25.02.15 19:20:
trtr. Nepsal jsem jenom. U normálních autoškol se chodí na vzdělávací hodiny, jízdy, zdravovědu a techniku. Procvičování pomocí testů na netu je samozřejmě jako doplněk. A má to svůj význam.
trtr
Zdravím, tak souhlasím s tím, že si má tazatelka věřit, ale už nesouhlasím s učením zákl. a životně důležitého zákona 361/200,Sb. jen pomocí počítače. Takto to dělá většina a pak se tady na poradně nestačíme divit na dotazy čestvých žáků AŠ a nebu hůře starých mazáků. Je ho potřeba přečíst a jakoukoliv nejasnost si podtrhnout a pak se zeptat zkušeného řidiče či v AŠ.
máte ve městě víc autoškol? Já bych je obešel s žádostí jedné individuální hodiny pro neřidiče, někde klidně mezi poli. Po hodině poznáte, zda na to máte resp získáte důvěru po půl hodině a dalších 15 minut si "užijete". Dělají se kondiční jízdy pro řidiče, kteří dlouho neřídili nevím proč by nešla taková individuální jedna hodina. Na silnici vás nepustí, protože neznáte předpisy, ale na hezké polní asfaltce by snad šlo. Třeba to není blbost
Určitě v nějaké najdete pochopení a oni čichnou, že mají šanci ulovit další duši. Hlavně najděte milého autoškoláka. Já měl docela štěstí, ale ne všichni jsou pohodáři.
Zdravím vás. Vaše odpověď je přímo ve vašem příspěvku. Konkrétně od místa jak se zmiňujete o IQ tykve až do konce. Jak bylo řečeno každá autoškola má individuální možnost platby. Ale nevím jestli jde něco ve smyslu že zaplatíte část, poměrnou část odjezdite a pak se rozhodnete co dál. To si myslím že nejde. Nestyďte si doma trénovat řazení atd. Nám doporučovali doma strčit varecku mezi matrace jako řadící páku. Do druhé ruky pokličku a na zem dvě koupací houby. Můžete si hrát a trénovat. Tři houby nejsou zapotřebí jde jen trénovat cikcak pohyb. Držím palce a hodně štěstí.
dekuji pujdu do toho musim to udelat musim si verit. ted jen vybrat dobrou autoskolu.
elenka35
Ahoj, ja ted dělám autoškolu, jezdit mě bavi...testy sem udělala na plný počet ale jizdy ne...tak jdu znova podruhé na jizdy,ale moc mi nejde couvat aparkovat mezi dve auta.tak mám strach...zaplatila sem jsi dvě jízdy...musim se modlit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.