Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Subaru Forester 2.0 r.v. 99 LPG

Od: marts* odpovědí: 10 změna:

Mám možnost koupit Subaru Forester údajně najeto 140 tis. dovezeno i Itálie. Cena je okolo 95 tisíc. Docela mě to láká, ale nemám s Forestry zkušenost. Poradí někdo?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milan23*
hodnocení

1x
Subaru používá boxery, špatně se na tom dělá a bllbě se hledají závady kvůli přístupu, tím se dost prodražují servisní práce.Taky bych se zamyslel nad spotřebou.
...po lesích se s tím moc jezdit nedá, je to nízké
doplněno 23.02.15 17:50: Ještě jsem si všiml že je na LPG, tak to s tou spotřebou nebude tak horké, ale pozor na revizi, raději bych se o auto zajímal až ve chvíli, kdy bude na českých dokladech.
marts*
hodnocení

Doklady už má, revizi na taky. LPG bylo montované v r. 2011. Zajímalo by mě jestli systém LPG montovaný bude spolehlivě fungovat i v ČR.

milan23*
Uplně nechápu co by nemělo fungovat, ale jestli myslíte plnící systém,tak ten je v Itálii stejný.V Holandsku,Belgii,Anglii a možná Německu se používají nějaké redukce.Určitě se dá seznam zemí s jinou přípojkou najít.

A až nastanou s plynem problémy, tak si možná uděláte výlet do Itálie, protože řídící jednotka bude zakódovaná :)

Nízké to sice relativně je, ale průchodnost terénem to má slušnou. A taky to k tomuto dost lidí používá.

hodnocení

0x

Můj názor je ten, že budete kupovat zajíce v pytli. Problém je v tom, že s tímto autem skutečně mohl někdo jezdit po lesích a v terénu. Díky tomu by ani nájezd kilometrů nemusel být vysoký, i když těch 140 tisíc bude asi sci-fi. O to více to auto ale mohlo dostat zabrat.

hodnocení

0x

wau , za 16roku stare auto davat 95tisic? za 100k sezenete o dost mladsi a hezci auta. Do toho bych fakt nesel. I kdyz subaru je drzak , jakmile se pokazi , tak davate silene penize , staci projit autokelly. A jinak tyto auta maji sve slabiny kde krasne reznou.

marts*
hodnocení

To se mi taky nechce, ale Subaru si stále drží cenu. Popravdě netuším která mladší auta s podobnými vlastnostmi - se dají koupit? Poradíte?

milan23*
Je pravda, že 100 000 je dost za tak staré auto(a ne moc pěkné).Já osobně jsem příznivec permanentních čtyřkolek,ale je třeba posoudit, jestli ji opravdu využijete podle toho kde bydlíte, kde jezdíte a kolik toho vozíte.Třeba by stačilo něco od Suzuki(swift,ignis,rwagon)
Pokud je to dovoz přes bazar šel bych od toho.
Jinak když si trochu připlatíte dá se kolem 130 000 sehnat pěkný jedničkový outlander,vypadá o dost lépe a je to spolehlivé auto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]