Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výmena silentbloku motora 1,6 55kW fel

Od: jinx® odpovědí: 2 změna:

Zdravím radcovia,

Pomôže niekto s návodom ako vymeniť silentblok motora pri AIRBOX-e na felicii 1,6 MPi 55kW predfacelift ročník 1996.Je to pre môjho kolegu takže viac doplním priebežne.Bude mi veľkým potešením ak zareaguje gumídek.Diky.

doplněno 23.02.15 13:08:

Auto ma najazdené 62.000km ročník 1996 podľa slov majitela-kolegu bol menený silent spodný.Pri ľavom kolese je pôvodný ale ten nebúcha.Pri zaradení rýchlosti a rozbehu sa pohne ten pri vzduchovom filtri.S veľkou pravdepodobnosťou rozpadnutý a buchoce do karosérie.

Výmena silentbloku motora 1,6 55kW fel

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

přizvednout auto,podložit motor já si pod něj přez dřevo dávám hydraulickou panenku abych si snim mohl hejbat nahoru a dolu,pak si sundáš dekl z rozvodů,povolíš silent na motoru i na kastli a taháš ho ven pak dáš novej

když už bude silent dole co zvážit jestli už taky nevyměnit rozvody a vodní pumpu tady je to jednoduchý

gumidek*
hodnocení

2x

Motor zavěsit na žirafku a nebo podložit panenkou jak napsal Ďábel. Jednou jsem to v nouzi dělal i tak, že jsem vyheveroval auto za práh klasickým zvedákem (kosočtverec a závitová tyč), motor podložil a pak při spouštění dolů odlehčil spoj v silentu a mohl ho demontovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]