Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musím znovu autoskolu?

Od: donald* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den;v lednu minuli rok mi byl zadržen řidičský průkaz na dobu 6 měsícu stim že si udělám psycho testy aabude mi vracen,jen ze ja jsem si ho nevyzvedl.tak má otázka zní: stačí když si udělám psycho testy a bude mi vrácen Nebo musím znovu autoskolu?kdyz trest nebyl na rok (kde se autoskola delat musi ),ale na šest měsíců. Ale je to déle než rok, co mi byl odebrán

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Z mého zdroje vyplývá,ze vá byl zadržen za alkohol či drogu-pak musíte psychotesty.pkd to bylo za "normální"přestupky,tak pouze zažádat o vrácení!při zadrženi rok a více se taky nedělá celá AŠ ale jen zkoušky na každé oprávnění co káte a chcete!
doplněno 23.02.15 11:20:

Omlouvám se nyní za chyby-psal jsem z MT!

doplněno 23.02.15 15:16:

Lojzefe a odkud to máš?Právě za vybodování se na méně než rok nic neděje ale pokud je zbytkáč (droga a alkohol,záleží na množství) tak psychologické vyšetření vždy!jednak skušenost známého a jednak osobní- zajímal jsem se o místo referenta dopravních přestupků ,které nakonec dostal další můj kolega,takže to to mám z první ruky!Za ostatní přestupky se psyhlogické vyšetření dělá při odebrání na rok a víc + zkoušky!

lojzef

Je to blbost je to naopak když se vyboduješ za rychlos atd-psychotesty,zkoušky,když alkohol drogy tak nic po uplynutí pokavad to netrvá dyl jak pul roku ti ho vrati

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]