Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zbytkový alkohol v krvi

Od: tonda123 odpovědí: 7 změna:

Zdravim, vecer jsem pil a rano usedl za volant. Citil jsem se fit a vypil jsem 4 piva a 2 rumy. Tzn myslel jsem si ze jsem ok. Zastavili me policiste. Pri dechove zkousce mi namerili 0.22 a pri opakovani 0.19 odvezli me na odber krve a zabavili ridicak. Ted na internetu ctu o tom, ze do 0.25 nelze nic prpkazat a muze se jednat o chybu mereni a fyziologicky alkohol. Lze se vranit odebrani rp? Potrebuju jej k praci

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Počkejte na výsledek rozboru krve. Příště nepijte, najděte si na intu orientační tabulky ohledně požitého alkoholu. Pocit, že jsem fit je k ničemu.

doplněno 21.02.15 17:59:

U jakého správního orgánu byl tazatel?

hodnocení

1x

Když někdo potřebuje řidičák k práci,neměl by šetřit a pořídit si Alkoholtester. 300,- --500,- nikoho nezabije a má jasno. My ho máme doma taky a to nejsme řidiči z povolání.Když si nejsme jisti,když se se večer něco vypije,tak si fouknu a když se ukáže i sebemenší hodnota,tak do auta nesednu! Přijít o řidičák a pokuta k tomu? Ne,to raději jedu busem nebo jdu pěšky.

aaella*
hodnocení

0x

Správní orgán nesprávně vypočetl výslednou hodnotu alkoholu v krvi, když nezohlednil toleranční hodnotu 0,24 promile u obou zkoušek. Nutno zavolat na příslušný obecní úřad, kam byl odeslán řidičský průkaz ohledně přešetření zákonnosti postupu policie.

danys*
Jaky správní orgán? Co to melete?!
Správní orgán to ještě neřeší! Postup policie naprosto správný. Pokud po rozboru krve budete mít pod 0, 24, pak vám zřejmě řp vrátí.

hodnocení

0x

osobně pokud bych se tohoto dopustil,tak bych nehledal skulinky jako vy zda-li lze či ne měřit a byl bych rád že jde o klesající množství což dokazuje zbytkové množství a snažil se co nejvíce snížit postih.Ale toto byste jako profík měl znát a vědět zda-li ještě můžete či ne!

hodnocení

0x

najdi si jinou praci kdyz si papiru nevazis.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Píšeš večer jsem pil. Tvůj večer, mohlo být i něco kolem půlnoci. Lehké počty. Co pívo a frťan, to 3 hodiny. Jenom odhad, ale asi by tě, tenhle výsledek, nepustil za volant. Když očekáváš jízdu, konči včas s pitím. A nebo, ať tě vozí jako medvěda. Kup si kontrolní dejchátko. Orientačně ti ukáže, kolik toho v sobě ještě máš. Co s úřady, tu už bylo popsáno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]