Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidičák sk.B

Od: romca36 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, tak jsem byla poprvé v autoškole a testy jsem udělala na plný počet, ale jízdy bohužel ne.:(Nyní mám opravky zhruba za 11dní.den předtím mi dal instruktor jizdu zdarma hodinu.Ale nevím zda jsi mám ještě zaplatit nějaké jizdy navic.Stojí 300kc jedna jízda.Když jsme dělali kurz tak jsme jezdili dvakrát až trikrát do týdne.poradite?ach jo.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

aby Vám nebylo smutno,tak i já dělal napodruhé...přijel jsem na křížovatku z vedlejší a dával přednost,auta z hlavní normálně kolem mne odbočovaly..co čert nechtěl-přijelo auto lesáci s kládami...zůstal stát a pak mi zablikal světly a ukázal,že mám jet,prostě bylo jasné,že až tam nebudu,lépe odbočí...no a já jel...a jen za křižovatku a výměna druhého řidiče a prý co jsem udělal špatně...mi to bylo jasné,že asi ti lesáci,no ale...a on,že tam měli místa dost a když už dělám zkoušky tak mám jezdit podle pravidel a ne podle řidiče auta s těmi kládami a co kdyby a bla bla...tak jsem si udělal pár jízd navíc a zkoušky jsem pak udělal,jenže já tehdy nic neplatil ,řidičák jsem měl zdarma na učilišti...to ještě byla normální doba...30 let zpátky...pěkný den

romca36
hodnocení

děkuji vám, ale zatím jsem nebrečela.někteří brečí..testy sem udělala a některý testy vubec neudělali a byli už poněkolikaté..a těch sem se bála nejvic..No jo furt přemýšlím kolik jizd jsi zaplatit, když jdu na jizdy až za 12dní.abych to jezdění nezapomněla.jizdy stoji 300kc/hodka autoškole.Jendu jizdu mám zdarma.

hodnocení

2x

Klídek.Znám člověka který dělal snad 30 CELOU autoškolu a nikdy neudělal! Myslím,že již to vzdal!

Jinak manželka si připlácela x jízd, že nakonec to vyšlo nastejno jako by opakovala celý kurz!Nakonec paradoxně udělala jízdy v největším stresu,tenkrát dceru odvezla rychlá do špitálu .

romca36
hodnocení

to teda jo.je to zlodějna tolika peněz za hodku jizdy...A ted když někdo dělá 3krát i vice jizdy.

trtr

Zdravím, můžete jít i jinam, možná když uhodíte, dostanete příjemnější servis a lepší cenu. Stačí průkazka jízd a můžete jít ke konkurenci.

romca36
hodnocení

já jinam nechci, instruktor je fajn chlap a dost mě naučil..Ta autoškola je super, dobrý vyklad a dobré zacházení..

ronyx*
hodnocení

1x

Zdravím,
připlatit či nepřiplatit si jízdy navíc - toť otázka. Podle mého názoru záleží na tom, za co vás při jízdách nenechali projít.Pokud vás vyhodili za nějakou "ptákovinu" (typicky - známou před několika lety vyhodili od zkoušky, že prý měla malou boční vzdálenost při projíždění od parkujících aut), soustředil bych se na to, abych si na tyhle věci dával příště pozor a jízdy bych si nepřiplácel. Pokud máte problém s ovládáním auta, pak bych doporučil trénovat (čili připlatit si jízdy).

hodnocení

0x

Jaký byl důvod neudělání zkoušek?

doplněno 20.02.15 15:59:

Tak to bych si nepřiplácel - je to vyhození z nějakého subjektivního pocitu neuposlechnutí .. Pokud jste nevjela přímo do jednosměrky, tak mi to přijde jako splnění % vyhození od zkoušky.

doplněno 20.02.15 18:38:

raději než jízdy bych poprosil někoho z rodiny, kdo bude řídit a projede danou lokalitu s vámi - seznámíte se s okolím na místě spolujezdce a můžete probírat varianty a možnosti u záludných křižovatek...

Já dělal jízdy ve městě, ve kterém jsem nikdy nebyl. Ten "slabší" dostal auto v autoškole a vyjel známou cestou z města k druhému městu - já to tam převzal a jezdil dle pokynů - hnusný pocit... Netušil jsem, kde bude jaká křižovatka či přednost...

romca36
hodnocení

vjela sem na křižovatku, komisař furt říkal doleva a pak zas rovně a ja uz byla zmatená a odbočila vlevo.A on mi říkal, že chtěl rovně...a ještě že tam naštěsti nikdo nejel nebo by asi byla bouračka..A tam tudy sem vzdycky jela s instruktorem a vse v pohode. nevim asi mě vynervoval.Snad už to podruhé udělám..nebo by se doma smáli.

ronyx*

A za tohle vás vyhodil od zkoušky?*zed* Za to by měl letět z místa on! Pokud neumí předem a jasně zadávat pokyny, nemá tam jako komisař co dělat. Tahle úmyslně mást žáky (řidiče) by mělo být normálně trestné! Nejste prvn případ, co jsem slyšel, že komisař vyhazuje za zcela nepodstatné blbosti - připadá mi to jako úmysl si vydělat (příp. dát vydělat autoškole).
Takže zbytečný připlácet další jízdy. Úplně s klidem běžte na další zkoušku a hlavně se nenechte vynervovat!

romca36
hodnocení

Byli jsme dvě. a ta druhá , to udělala, jela dobře .a tam ji to říkal jasně vše kam má jet.No jo no. A zrovna dneska mi volal instruktor kdy mám dalsi opravné jizdy a ze jsi mám rozmyzlet jestli budu chtit nějaké jizdy navic u nej pred opravkou.Abych nezapomnela za 11dni.

Měl jsem možnost od jedné takové slyšet on je zlej, on mluví rychle, on mluví pomalu...

Nakonec na doporučení druhé jízdy vše nahrála, co čert nechtěl lektor byl v poho ale dotyčná jela jak tele...

Ale jinak neříkám že nemůže být komisař prase...prostě jak kdy.

A jinak já bych doporučil nějaké to poježdění s rodinou někde kde to jde, vše je to o čase stráveném za volantem.

romca36
hodnocení

nene do jednosměrky to nebylo, to by bylo jasný. normál křižovatka se světelnýma.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, jízdy si připlaťte jen v případě, že si nejste sama sebou jistá. Jinak je to zbytečné. Abyste nebyla smutná, mě taky vyhodili od zkoušky z takového důvodu - no málo jsem se rozhlížela na železničním přejezdu - jednou bylo málo, měla jsem aspoň třikrát se rozhlédnout. Ale jsem tomu příslušníku veřejné bezpečnosti (no jo bylo to ještě za totality) vděčná. Vždycky si na něho vzpomenu, když přes přejezd vlaků jezdím...Jízdy jsem si tenkrát nepřikupovala, neměla jsem pocit, že musím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]