Nejste přihlášen/a.
Je to celé nějaké divné... vyste ho potkal když jste se jel otočit 200m za křižovatku.
Po otočení jste ho stihl dojet na benzínce, která by musela být během těch 200m. Takže nechápu proč se neotáčíte na té benzínce.
Pak během těch zbylých pár metrů k odbočce dokážete zrychlit na 140 a jedete až na konec vesnice. Proč ste neodbočil kam jste chtěl?
Podle mě tedy situaci popisujete zcela jinak než se stala...
Vkaždém případě bych na silnici nechtěl potkat ani Vás.
doplněno 20.02.15 11:01:hoďte sem schválně odkaz na mapu kde se to celé mělo stát...
Tak já bych jel tou nejmenší možnou rychlostí :D Přeci, když on nikam nepospíchá, kam bych spěchal já? Stejně by to jeho nervy za chvíli nevydržely a musel by mě předjet :D Přeci nebudu kvůli nějakému lumpovi riskovat pokutu, obzvláště, když byla policejní stanice takhle blízko
Jestliže Vás vytlačoval ze silnice, což by se dalo označit jako pokus o ublížení na zdraví, v dané situaci jste si měl poznamenat jeho SPZ, pokud možno pořídit nějakou fotografii s tím jak se na Vás lepí se svým autem a mlhovými světly nebo rovnou z auta policii zavolat, ale bez nějakého poškození auta nebo důkazu by se Vám něco takového jen těžko dokazovalo, proto píši pořídit nějakou fotografii. Jak tady už někdo napsal, rychlou jízdou jste akorát riskoval svůj život.
Rozjet na vyšší rychlost, nechat dojet co nejblíž se odváží, pak mu posvítit brzdovými aniž ztratím rychlost, a pokud je kluzko, máte vystaráno, on ho pak někdo seškrabe... Vtip, no! Nejlepší je takového magora neprovokovat, v klidu, pokud to situace dovolí opatřit si jeho SPZ, zavolat na policajti a nezastavovat, oni si ho vychutnají už jen kvůli tomu, že museli ven ze služebny kvůli machýrkovi.
Ahoj. Poněkud jsi nebyl za toho slušnýho, ale za blba. To ti takové hovado stojí za ten šílenej risk? Mohl jsi se zabít. Co jsi asi od téhle anabáze vlastně čekal? To jsi ho chtěl nejdřív ztrestat? Když potkáš podobnýho vola, zpomal a zajeď ke kraji. Aby jste se dobře minuli, případně aby hodně rychle od tebe odjel. Na něj se již určitě někde vaří voda. Na něj, prase.
Mám kameru ve předu, mám kameru vzadu, pokud jsem oslněn zmírním rychlost uklidím se stranou, poněvadž nevím zda v plecháči je narkoman, alkoholik, psychopat, hogo-fogo, mafián, ztratím několik sekund, ale v žádném případě se nenechám vyprovokovat a předvádět svoje ego.
Zdravím, kamarád jednou prý jel s maminou, když jim tohle někdo udělal. Shodou okolností vezli nějaké věci na krásných stříbrných podnosech jako zrcadlo, ihned se tedy otočil vzad na sedačku, sundal z podnosu ladně vše a chytl ho do ruky a namířil proti zadnímu sklu vozu. Ten blbec nemohl vidět absolutně nic, ale řešení to taky nebylo moc dobré.
P.S.: Nebuďme za každou cenu samosoudci, však ono se mu to vymstí, byť při ohrožování policisty v civilu. Za mlhovku bych dával pokuty a kdo svítí předníma jako denní svícení, tak bych mu ŘP na místě přesřihl a poslal jej pešky domů.
Až se Vám to zase stane, tak jeďte jako by nic, ono právě to že to člověk nějak neřeší, člověka co to provádí nejvíce štve a Vy se ještě více neohrožujete.
Nedá mi to a zeptám se: Proč jste se otáčel a jel zpátky? Přece jste nechtěl dojet toho piráta...
Jinak bych v této situaci nechtěl být ani já, nebylo by mi dobře.
Jak jsem to četl, byla to jediná nejasnost, která mě mátla. Nyní už tomu rozumím komplet. A budu přemýšlet o reakci, zatím nevím, co lepšího by se v tý situaci dalo dělat.
Hodně blbý by bylo v tý stočtyřicítce dupnout na brzdu. Au! Té rychlosti jste dosahovat ani neměl, bych řekl.
Co bych dělal ujel bych mu nebo bych se na něj spíš vysral co si myslíte že vas chtěl zabít prostě nakej maniak zachvilu by ho to přestalo bavit
Moje rada zni, aby jste se s volem na silnici "nehadal", protoze s blbem nikdy nevyhrajete a sebe jste o to vice ohrozil.Naprosto vam rozumim jak vas to vytocilo, ale blb opravdu vzdy vyhraje a priste mu jdete radeji z cesty.Jedte ke kraji, kamkoliv pryc od nej..Jezdime casto s manzelem a detma 300 km za rodinouba tech blbu co potkavame na silnici je hruza des.Muj casto jezdini sluzebne do Nemecka a casto mi vypravi situacebzmetku jak popisujete i vy.Mam chlapa jako horu a i presto od tech blbu jde pryc i presto, ze by jim dal co proto, ale ma male deti a nechce, aby byly bez taty jen proto, ze si bude hrat na hrdinu.Neni to tak davno co jsem jela s manzelem a jelikoz mame velmi silne auto, tak jsme v pohode predjeli jine, ale to jsme si dovolili moc aten blb se tak nastval, ze zacal delat naschvaly a zacala honicka, alias on honil nas, ale nemel sance.Manzel slapl na plyn a zbavili jsme se ho hned..
Nejlépe a nejstručněji odpověděl pan Milan23
slušný řidiči, vy si fandíte, takto se nazývá ten, kdo jezdí 140km.
Hezký víkend
1 odpověď, já bych ho nechal předjet a neřešil bych nic
2 správně jste se nezachoval, ale bylo to Vaše rozhodnutí.
3 Ano, občas se stane, že někdo nepřepne světla, nebo svítí i mlhovkami, když to není třeba.
Předně nechápu proč jsi jel za ním,hádku s blbcem nikdy nevyhraješ. Ale podobný lepiče vytočím nejlíp jednou věcí,jedu striktně podle předpisů,to je narozdíl od toho když s něma chceš závodit opravdu naštve,sklopím si vnitřní zrcátko aby mě neoslňoval a nechám jej vsteky vycukat,většinou mu za pár chvil dojdou nervy a s motorem vytočeným na maximum předjede a je v dáli
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.