Ahoj mám Citroen C8 2,2 benzín rv 2004, dělali mi opravu ojnic protože na 4 válci byla ohnutá, po opravě ojnic se motor sice chová výborně (nižší spotřeba, lepší výkon) ale jen chvíli po ujetí cca 8 Km se opět rozbliká catalytic converter fault, a auto jede jen na 3 válce motor je po mechanické stránce v pohodě po smazání závady zase jede klidně dalších přibližně 8 km a zase naskočí chyba, diagnostika hlásí chybu 2 válce a závada ventilátoru chladiče, servis už vyměnil zapalovací lištu tím to ale nebylo budou prý zkoušet jednotlivá čidla na motoru, nemá někdo podobnou zkušenost? můžou ty dvě závady nějak souviset? Prosím o jakoukoliv radu díky
Doporučuji nejezdit do servisu k "citroenům" nebo "peugeotům" (P807 je identické auto +F...)ale spíše někoho kdo dělá jen citrouše!Origo ser vis je jen měnič dílů!Jinak,jako zedník jsem dělal kolegovi z xantiaclubu spojku na xantii (X2-1,8i16V 81kW nebot jsem si sám na stejném motoru ale na X1 měnil sám) - sevisy asi 3 mu to odmítli udělat - dva skrz hydropneumatiku a origo skrz montáž LPG.takže tak asi k tomu! Nevím odkud jsi ale třeba u Liberce (Chrastava) je jeden "citronář" s nickem čert (z BXclubu)737 045 764,u prahy s nickem Dědek autowasabi@seznam.cz nebo 724882999Snad nebude vadit že použiji kontakt z BXclubu a Helpárny!Pokud jsi stejný Krčmik jako na c-klub tak nebudu víc rozepisovat,pkd ne tak se tam obrať s dotazem popř na citroeny cy či jiné c-fórum!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.