Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych takový neobvyklý dotaz. Všiml jsem si, že u Tesca v Brně už 4 měsíce stojí Mondeo III řady ( lehce bourané, vandalové už na něm zkouší ty jejich trapné nečitelné bláboly, očividně majitel o něj nejeví zájem a vypadá to, že dojel na parkoviště s prázdnýma pneumatikama - ty ráfky jsou pěkně poohýbané ) - příjde mě to, jako kdyby nějaká zločinec vyměnil značky a prostě ho tam nechal ať se rozkrade. Ale k věci - jde nějakým způsobem zjistit majitele auta ( SPZ )? S tím, že bych se ho zeptal, zdali by mě ho třeba za 5 000kč nenechal. Jako student by se mě auto hodilo ( hlavně do práce).
Doporučuji nahlásit PČR nebo měšťákům s podezřením na "odstavené vozidlo po trestné činnosti". Nahlásíte nejlépe přímo osobně nějaké hlídce, která je v okolí a rozumně se domluvíte, že můžou majiteli říct o možnosti odkupu... Oni si jen ověří, zda se nejedná o odcizené vozidlo, tj. zjistí si majitele...
Pokud nezavazí, nestojí na místě zakázaném - nikdo to parkování do termínu blokového čištění nebude řešit...
jestli máš na mysli to v Juliánově u Tesca, tak od toho bych dal ruce pryč. Určitě víš, co se tam pohybyje za lidi kolem toho Tesca, pokud máš výhled na to rozpadající se auto, tak si představ, kdo ho tam asi nechal a proč.
domine, majitele se dozvíte, pokud máte právní zájem. To by šlo, ale jen teoreticky. V praxi asi nikoliv. Můžou jen zjistit, kdo je zapsán na posldením místě v techičáku, nikoliv, kdo to vozidla vlastní.
Vůbec nevím jak to vozidlo vypadá, ale cena bude:
nákup+oprava+evidenčka 250+přepis 800+ eko 5000?+ pojištění 2500
Nebo máte jinou kalkulaci?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.