Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto v polopřevodu z roku 2004

Od: lukas1777 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, koupil jsem auto, které je v polopřevodu od roku 2004. Dohledal jsem, že veškerá auta odhlášena před rokem 2009 neplatí EKO daň, to je super, ale potřebuji se dozvědět, jestli i já nebudu platit EKO daň když jsem auto koupil v roce 2012. Abych to upřesnil auto bylo odhlášeno v roce 2004, od majitele na kterého bylo odhlášeno mám kupní smlouvu, ale z roku 2012 - budu platit při přepisu EKO daň?

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
18.11.12 15:31
hodnocení

3x

nebudete

18.11.12 21:32

1* a *palec*

hoummy*
hodnocení

0x

Musí se za auto platit eko? Jaké euro splňuje? Pokud 3 a více, neplatí se nic. JInak jestli má pod EURO 3, ale už někdy bylo zaplaceno EKO, mělo by to být v TP, tak nic neplatíte.

lukas1777
hodnocení

Splňuje EURO 1, a vzhledem k tomu ,že už od roku 2004 jak jsem psal je v polopřevodu, tak zaplacená není.

hodnocení

0x

Jak píše Nu NEBUDETE a proč? Protože převod byl zahájen před začátkem platnosti tohoto nesmyslu a okrádání lidí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]