Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eko daň a prodej vozidla

Od: rosol406 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prodávám Citroena Xsaru 1.8 rok výroby 1998. Teď jsem zmatenej, budu platit na úřadě nějakou eko daň za přepis?

A nevíte kolik Kč? Auto prodávám cca za 8tis. Jestli se mi to vůbec vyplatí prodávat a raději to neodvést za 2tis na vrakáč.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

Ekodaň platí kupující. Nebo to je aspoň zvykem. Stejně jako platba za přepis a evidenčka. A platit ji bude kupující pokud není zaplacena a to ti tady nikdo nepoví, protože ty jsi majitel a ty máš techničák.

Ohledně výše neporadím. Podívej se opět do techničáku a najdi si tam jakou euro normu motor splňuje. Tipuju to na tři tisíce.

hodnocení

0x

Už se to tu řešilo poradte.cz/... jinak tu máš tabulku a tam si to snád zjistíš prepis-vozidlo.cz/...

hodnocení

0x
Nepišeš jaká 1,8.zdali 66;74 nebo dokonce 81kw.pkd by byla 16v85kw tak asi bez poplatku(u xsary nevim kdy se to lámalo) tyto plní E2 což je pro kupujícího +3000kc.hlavně nezapomeňte s kupcem nebo jeho ověřenou pm přehlásit!
doplněno 16.02.15 18:58:

Jo tak toje osmiventil-nejslabší varianta osmnáctistovky.Díval jsem se na servicebox.citroen,sice bez VINu ale na 1.Generaci -má lambdu i katik (kat je samozřejmost i u starších-BX i ZX).takže by měla plnit E2=3000kč.

pokud tam není něco ,viz odkaz, tak na dekru a za 2000 doplní chybný-chybějící zápis

Odkaz : sdruzeni-sova.cz/...

Ji ještě se zkus poptat na xarafóru!

rosol406
hodnocení

je to 66kw v techničáku jsem to nenašel...bylo to dovezené v roce 2006 a rok výroby je 1998

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]