Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat, mám starou felinu r.95, přemýšlím o jejím zvrakování,ale nevím jak je to s eko poplatkem,jelikož když jsem auto pořizovala,tak se tehdy žádné eko poplatky nehradily. Musí se poplatek při zvrakování zaplatit,nebo se to dělá u odhlašování? A ještě jeden dotaz,pokud je auto psané na mě, ale pojistka je na známého (momentálně s ní jezdí on),můžu s tím autem jezdit i já na jeho pojistku,nebo si musím pojistku udělat na své jméno. Děkuji a urážlivé komenty si prosím nechte.
Eko "výpalné" se platí každý první převod po chráněném převodu nebo po roce (teď nwn přesně) 2004?,což je pro Vás jedno,za ekolokvidyci se jak kde neplatí.U nás v JH u fy Ekopron metal sro se za autovrak dostane 1500kč/1000kg za neúplný autovrak (chybí-li motor nebo převodovka,nápravy...) tak jen 1000/1000+ protokol a naúřadu se neplatí NIC. Auto ja Vaše tak nevidím důvod proč byste s nin menohla jezdit naopak mít na jedno auto 2x povinné je tuším minimálně přestupek ne-li trestné,takže auto má PR byť na jiné jméno než Vaše ale Vy s ním samo můžete také jezdit.Jedině že by dotyčný nechtěl abyste jezdila na jeho PR pak by se musel zrušit a Vy si uzavřít na sebe ale pak jej nepůjčovat oné osobě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.