Nejste přihlášen/a.
Dobrý den pánové. Mám velkou prosbu. Můžete mi doporučit nějakou obyčejnou navigaci do auta, doslova pro neználky, polopatickou, pro blbečky,
Nemám žádnou zkušenost, musí být v češtině, nějak jednoduše aktualizovat mapy. Mé znalosti jsou mizivé i s počítačem. Druhů navigací jsou mraky, co koupít netuším, něco takového, abychom se zkamarádili. Aspoň doufám, že to zvládnu.
Děkuji Uška
V rámci ČR ,i stačí obyčejná ,i papírová navigace.Jinak,když jsem zakufroval v Praze,tak stačila základní navigace v mapách (přednastavené,základní verze)v chytrých mobilech -konkrétně Samsung Galaxy Pocket a v Sony Xperia E!Jinak myslím si o sobě že jsem procestoval dost z československa takže abych se dostal třeba z Nového Jičína do Jičína,nebo třeba ze Znojma do Hradce Králové... nepotřebuji navigaci!Tu bych potřeboval poté při konkrétním hledání dané adresy na místě určení -například třeba ulici Na Václavce v Praze!(tu nul.vím kde je!)
Jdu zkoumat doporučený Garmin. Do mobilu navigaci nechci, to bych měla auto sloučené s mobilem. Auto klidně zapůjčím, ale mobil ne. Jde mi o navedení na konkrétní adresy, což u papírové navigace tohle pokulhává.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.