Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte jednoduchou navigaci do auta?

Od: uska* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den pánové. Mám velkou prosbu. Můžete mi doporučit nějakou obyčejnou navigaci do auta, doslova pro neználky, polopatickou, pro blbečky:), :)

Nemám žádnou zkušenost, musí být v češtině, nějak jednoduše aktualizovat mapy. Mé znalosti jsou mizivé i s počítačem. Druhů navigací jsou mraky, co koupít netuším, něco takového, abychom se zkamarádili. Aspoň doufám, že to zvládnu.

Děkuji Uška

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaella*
hodnocení

2x

Navigace Garmin

hodnocení

2x

obycejna treba garmin , mapy tam jsou a vy jenom zadate kam chcete jet.

hodnocení

0x
Dejte si do telefonu Here a máte to..Zadarmo a navigace slušná, jednoduchá a mapové podklady solidní.

hodnocení

0x

V rámci ČR ,i stačí obyčejná ,i papírová navigace.Jinak,když jsem zakufroval v Praze,tak stačila základní navigace v mapách (přednastavené,základní verze)v chytrých mobilech -konkrétně Samsung Galaxy Pocket a v Sony Xperia E!Jinak myslím si o sobě že jsem procestoval dost z československa takže abych se dostal třeba z Nového Jičína do Jičína,nebo třeba ze Znojma do Hradce Králové... nepotřebuji navigaci!Tu bych potřeboval poté při konkrétním hledání dané adresy na místě určení -například třeba ulici Na Václavce v Praze!(tu nul.vím kde je!)

uska*
hodnocení

Jdu zkoumat doporučený Garmin. Do mobilu navigaci nechci, to bych měla auto sloučené s mobilem. Auto klidně zapůjčím, ale mobil ne. Jde mi o navedení na konkrétní adresy, což u papírové navigace tohle pokulhává.

jirkamatapat*

Když už budete navigaci vybírat,tak vyberte takovou,která má zdarma doživotní aktualizaci map.Jinak by jste musela za každou aktualizaci platit. Aktualizace provádějte 1x za rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]