Dobrý den. Moc vás prosím, nejde mi nastartovat auto za studena.Ale za tepla jo.Octavia 1.6. 55kw benzín.Nechával jsem dávat nový rozdělovač protože mi odešel a od té doby to jde špatně startovat...Díky za pomoc
občas je třeba problém hledat v novém díle zvláště de li o levné díly z číny na tom rozdělovači je čidlo otáček nemusí být dobrý , máš li starý rozdělovač vrat ho do vozu a jak starty pudou budeš mít jasno
ještě mi napadá špatný čidlo teploty co vag píše něco?
jachy007*
Ten starej mi vůbec nešel.Já mám problém startování když je motor studenej a když je teplej tak v pohodě nastartuju..
Klapka ta je čistá.Ráno jsem zkusil nastartovat auto,chytlo to a když jsem přidal plyn tak to chcípne.Nastartovat se mi povedlo až po 6té..Nemůžou to být třeba kabely co vedou od svíček k rozdělovači.?To je jen můj názor...A nebo vyladit rozdělovač..
tak odjinud jak sme na tom s filtrem paliva kdy ho kdo naposled měnil?
taky může bejt vlhkost ve výku rozdělovače nebo špatnej palec,či vypálený víko rozdělovače,ty kabely to můžou bejt taky ale ty so můžeš změřit měli by mít cca 3-12kiloohmů
mě spíš ještě napadá jestli ti nezlobí zapalovací cívka
jachy007*
Filtry jsou 14dní nové. Rozdělovač je taky nový a byl suchý. Ale koukal jsem že se dá asi i štelovat když tam jsou šroubky na ladění.
Šel bych po tom co mi dělali! tzn reklamoval bych práci spojenou s výměnou rozdělovače a náseldném seřízení!Ničím jiným to nemůže být,ledaže by podělali deset věcí okolo,což jsem již také viděl!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.