Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte někdo kolik cca stojí nový zámek do zadních/levých dveří auta Opel Astra r.v. 1997? Děkuji za odpověď.
nový cca 3000,-, na vrakovišti běžně 500,- - na inzercích "rozprodám na ND" klidně za 2-300,-
doplněno 12.02.15 15:48:na internetu zámek za 2900 s DPH, marže pro servis, tj. nákupka 2300,-... Změnil bych servis...
doplněno 14.02.15 19:01:Dnes jsem byl u tatíka a zjistil, že má doma ještě levé zadní dveře - kompletné - na ASTRA F r.v. 1997-8 v bílé barvě a v elektrice... ten zámek můžu vymontovat a poslat... jestli chcete, stačí registrace a mail - v pondělí by šlo poštou...
Díky Taky mi připadá jako blbost dávat do starého auta zámek za skoro 4000,-
Tolik po mně chtěj v autoservisu.
V autoservisu ho rozebrali a prý se nedá spravit, tak jsem jim zadala, aby se "nový" pokusili najít na vrakovišti. Rozhodně nebudu dávat 3.800,- za nový zámek do starého auta.
Všem moc děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.