Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozená RZ

Od: michalpra odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

berou na úřadě jako poškození spz i třeba oprýskání černého písma, pořípadě i zkroucení značky?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, tu první možnost bych já osobně bral, ale tu druhou záleží jak moc.

buss
hodnocení

0x

RZ musí být čitelná, nepoškozená. Takže ji vemte a poptejte se na úřadě. Nebo jezděte a nechte to na policistovi, když vás zastaví a vytkne, či až budete na STK, ale je to subjektivní hodnocení. Zde to nevyřešíte!

michalpra
hodnocení

Osobně bych jí rád vyměnil. Sice je čitelná ale je pokroucená. A pokud bych ji nějak šikovně ještě přidal nějaký ohyb neměl by s tím být problém. Ještě to okecám, že mě padá z rámečku. No uvidíme. Vemu ji sebou

hodnocení

0x

Michale, víte co je bruslení na značce?

Položí se na zem, nejlépe beton, rozeběhnout a sklouznout značkou po betoně. Tak to někteří dělají.

doplněno 10.02.15 20:10:

Michale, nevím kam chodíte na úřady, ale já nemám takovou zkušenost jako Vy "na úřadě jsou většinou blbci"

michalpra
hodnocení

Tak zajisté ale rád bych to zkusil méně násilnou cestou.

Méně násilnou? Tak vezměte RZ,TP,ORV a pětibábu a dojděte na úřed,že je pomačkaná a nehodláte policii platit pokuty za počkozenou RZ.)stojí to 400,-

michalpra
hodnocení

také to tak udělám. Snad s tím nebude trápení nějaké na úřad jsou většinou blbci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]