Nejste přihlášen/a.
Dobrý den včera asi 60km od domova sem jel se svojí fabii a pak sem jel ulici cca 20-30km/h a fabie mi z ničeho nic chcípla a rozsvítila se kontrolka dobíjení klínový řemen je v pohodě a je napnutej tak jak má poté sem normálně nastartoval a v pohodě jel dál nevíte čím by to mohlo být aby to neudelalo znova
Ahoj to může být víc problému, kontrolka se ti rozsvítila, protože ti zhasnul motor. A nemohlo být hodně kluzko, že by ti motor zhasnul z toho důvodu
Jak souvisí kluzko s chcípnutím motoru? Takové auto bych chtěl, kdyby těsně před vrcholem stoupání usoudilo, že je kluzko a chcíplo.
doplněno 08.02.15 17:07:Jaký jste měl při té třicítce zařazený rychlostní stupeň?
doplněno 08.02.15 17:18:hmmm, tak dlouho nejezdím, a ne že by mi to nikdy nechcípo, ale kvůli kluzku rozhodně ne.
Tobě se nestalo,že ti při kluzké vozovce zhasnul motor, tak vidíš jezdím 35 roků a někdy se mě to stalo a to v tom sedím v průměru 8 hodin denně
Zlob se neboi ne,ale viděl jsem hodně,hada šoustat,koně blít,převrácený vůz hnoje ale toto? Poprvé a taky jsem se nemálo navozil a něco najezdil!
Vysvětli prosím jaký je princip chcípnutí motoru při jízdě na kluzkém povrchu,nebo prostě proč by na kluzku měl chcípnout!
Klidně i chyba v řídící jednotce, sice jsou procesory v řídících jednotkách podstatně spolehlivější než u stolních počítačů, ale pořád to jsou jen počítače. Tím chci říci, že řídící jednotka nemusí být vadná. Mně se toto stalo taky, ale s jiným autem.
Někoho tato má odpověď sice třeba neuspokojí, ale je to možné, nebo někam mohla vniknout vlhkost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.