Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těžce se točící volant po vjetí do díry

Od: semistapk odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

včera jsem najela autem na pořádnou díru a od té chvíle se mi velice těžko otáčí s volantem. Je možné, že se tam něco pohlo, upadlo...? Mám VW Polo combi r.v. 1999.

Děkuji za každou radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A co servo. Netece? Koukni na servokapalinu

semistapk
hodnocení

Co a kde to je? Jsem ženská:)

Nu najdeš to pod kapotou, ale která nádobka to je to ti neřeknu. Bude to spíš nějaká menší nádobka s víčkem ve které bude měrka. Dále by jsi to poznala při ulehnutí pod auto páč by to tam bylo mokré.
Ale pokud to tak bude tak to bude na servis

semistapk
hodnocení

No to je mi jasný, že to bude na servis... Stalo se mi to ale už včera, tak ještě dnes by to bylo mokrý? A je to nějaká náročná a druhá oprava?

semistapk
14.06.09 11:06
hodnocení

* drahá

To ti tahle od boku neřekne ani fundovanej mechanik.

Jelikož je to olejové tak ano, bylo by to určitě vidět, ale hlavně po poznáš měrkou, která je v nádržce pro servo.

Už jsi se alespoň koukla pod kapotu? Jak chceš všechno řešit teoreticky?

semistapk
hodnocení

Jo, dívala jsem se pod kapotu i pod auto, ale nic jsem z toho nevyčetla... Je mi jasný, že si to nespravím sama, spíš mě zajímalo, jestli je to nějaká nákladná a náročná oprava. Ale dík.

Záleží na tom co to opravdu bude, to je snad jasný ne? A to ti tady nikdo bez prohlídky tvého auta neřekne.
Tady se teď nebavíme o tom že je špatná ta a ta věc, ale že NĚCO dělá to a to a hádáme kde bude NĚJAKÝ problém

celp*

A nebo spadnul Klíňák ze serva.A nebo je ohnutá nebo prasklá nápravnice.A nebo...To je opravdu těžké po internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]