Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Chtěla jsem se zpetat jestli nevíte kde na internetu najít otázky a odpovědi k technice jízdy v autoškole. Nechtěla jsem kupovat knihu, tak jsem hledala na internetu, ale našlo mi to jen samé autoškoly, knihy na prodej atd. Díky moc za pomoc!
jsou na stránkách ministerstva dopravy, najdětě si stránku www.mdcr.cz a chvilku hledejte...cesta je : silniční doprava, elektronické testy...nebo rovnou na etesty.mdcr.cz/...
kniha nepomůže, chce to praxi, tj. jezdit jezdit jezdit . Hlavně dle předpisů, nespěchat a pokud jste začátečník, tak být v klidu. Možná vás uklidní, že ridiči rozumnou techniku nezvládají ani po rocích praxe. Např. vetšina známých jezdí : plnej plyn x brzda x plnej plyn x brzda ... po městě. A to je samej semafor s červenou. jo jo u všeho semusí tak trochu myslet.
tak kniha není zase určitě tak drahá, ale na internetu je to taky jak je již napsáno nademnou. Ale jinak je rozdíl naučit se teorii a pak ji používat v praxi. Je to uplně o něčem jiném tak by bylo lepší jet s autem někam mimo město a naučit se teorii přímo v praxi bude to rychlejší a pohodlnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.